torsdag den 4. august 2011

Lavendelfarm og frugtplantage

Hvor er det skønt med ferie.....
Vi bruger vores på at opleve nye ting, og ikke mindst finde de små skønne og hyggelige butikker og steder som er en lise for sjælen. I dag har ikke være nogen undtagelse....

Vi startede med at besøge Rosen-Lund - en gårdbutik og frugtplantage, som ligger ved Suldrup, i Nordjylland. Det er et helt fantastisk sted, med masser af charme. Der er ene skønne brugskunst ting i butikken - og så er der en rigtig fin frugtplantage hvor man selv kan plukke fra træerne. Der var ikke nogle modne blommer som vi havde håbet på, men istedet blev vi fristet i butikken.De har et stor udvalg af wallstickers og sørme om ikke lige dem som jeg har har kigget på lå der...... Jesper fandt en fin olielampe til Orangeriet :-)

Du kan besøge stedets hjemmeside og netshop her http://www.rosen-lund.dk/Bagefter kørte vi videre nordpå til Lavendelbo - Danmarks eneste lavendelfarm. Den ligger ved Hjallerup, og vi var ikke i tvivl da vi nærmede os. Duften af lavendel var ikke til at tage fejl af - og syntet det mødte os var utroligt smukt. 


Selvfølgelig blev vi fristede.... og vi fik fire fine planter med hjem. Der er to "Little Lady" og to "Blue Ice".

Også Lavendelbo har en hjemmeside og shop - http://www.lavendelbo.dk/


2 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn tur Susan :0) Dejligt med fristelser der ikke er til at modstå :0)

  Jeg skulle have været på besøg på LaVendelbo i tirsdags - det var i hvert fald planen da vi kørte hjemme fra. Vi kørte til Blokhus for at bade og sole - men hen på eftermiddagen blev vi fanget i en koncert for børnene med Meg Pek, så vi nåede ikke LaVendelbo inden lukke tid.Jeg må have det til gode........ved du hvornår de er færdige med at høste ???

  Tak for tippet til Rosen-Lund........den må jeg sætte på listen over steder jeg må besøge ved lejlighed :0)

  Fortsat god ferie til jer

  SvarSlet
 2. Så koselig det var å lese din kommentar.:)
  Har ikke vært innom bloggen din før, men eg er glad eg også kikket innom deg. Synes du har en koselig blogg og har derfor lagt meg til som følger...

  Ha en fin dag.
  Klem fra Catharina

  SvarSlet