torsdag den 3. august 2017

Fra Åben Have til åben garage

Ja egentligt er det helt forkert at kalde det en garage - for den smalle dør har aldrig lukket nogen biler inden for. Men alverdens andet har den gemt på... både guld og så alt rodet. 


Det har længe været tiltrængt, og længe været et stort ønske. Og nu.. nu blev det også en nødvendighed. En opgradering til noget klar bedre var på sin plads, og vores "ferie-projekt" blev derfor at få renoveret på den faldefærdige bygning.


Mandag morgen startede min søde mand og svingerfar med at tømme alle ( ALLE ) sagerne ud på terrassen. Ja man syntes jo lige man havde ryddet op - og så er der alligevel så uendeligt meget rod derinde. Men det skal jo som bekendt være skidt før det bliver godt - og godt det skal det nok blive.


Derefter røg tagbeklædningen, spær og lægter- og siden beklædningen ude som inde, som også skal skiftes. En større omgang, som de to herre tager på besindig vis. Javist er der overraskelser undervejs, men sådan er det vist altid med den slags projekter. Gamle huse giver altid udfordringer... men når vi er færdig... så har vi også været "hele vejen rundt" i den udvendige del af vores hus og have.


Mit bidrag til arbejdet er forplejningen og ærindekørsel...  Det kan jeg klare.
Nybagt brød og frisklavet kaffe, serveret frokost og alt det dér de lige kan bruge undervejs - det klare jeg. Samme jobbeskrivelse som da vi lavede vores hegn..... servicering :-)


Heldigvis er haven og Orangeriet stadig som det skal være - ingen kaos her. Hundene holder ivrigt øje med arbejdet igennem hegnet som er sat op ved terrassen, for det er en smule irriterende at der foregår så meget deromme... uden de må være med altså.


I dag regner det... sådan rigtig træls regn. Heldigvis kom det nye tag på igår, og de kan i dag gå nogenlunde tørt og ordne det indvendige. Sarpa holder stadig øje med byggeriet.....  men i dag er den tørre vindueskarm vist at foretrække.


Ja ferie er mange ting.....  Jeg gad da godt at rejse ud i det blå, men nogen gange må man bruge tiden på den praktiske måde - en måde man kan glæde sig over hver dag i året. Og måske.. måske vi er færdige i næste uge - og så må vi ud og opleve sommerlandet. 

Hurra for flittige hænder - og ferietid. 

6 kommentarer:

 1. Hej Susan
  Dejligt med sådanne to ildsjæle, dem skal du passe godt på. Er sikker på selvom det ligner løgn lige nu, bliver det med garanti rigtig godt når det er færdigt. Så er det jo sådan at uden mad og drikke duer helten ikke , så det er et meget betroet erhverv du er udstyrret til, så vær stolt over det, vi kan ikke alle være udstyrret med hænder til sådanne projekter :-)). Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret Pia :-) Vi må hver især bidrage med hvad vi kan.
   Hilsen hende der lige har været i byggemarkeder med billeder og nøjagtige beskriver af ønskede bor og spændremme FNIS

   Slet
 2. Hei Susan. Det er mye arbeid med gamle bygninger. Og det er utrolig å mye en sparer på. Godt at du passer på å gi mat og drikke, det er ikke alt vi kvinner kan gjøre av snekkerarbeid. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. Det er nu lidt spændende hvad I har gang i, jeg gætter på at der ikke skal en bil derind, men hvad mon der så skal være...spæændende! God arbejdslyst til jer alle sammen, og god ferie (!)

  SvarSlet
 4. Hej Susan
  Det bliver garanteret så flot når i er færdige og den sidste prik over I'et i jeres fine have. Jeg er sikker på de to arbejdsomme mænd ikke har manglet noget og du er en god spring i byen hjælper samtidig.
  Rigtig god arbejdslyst.
  KRAM...fra en der skal have tag på i weekenden (forhåbenlig)

  SvarSlet
 5. det er ikke alt vi kvinner kan gjøre av snekkerarbeid. Fin dag til deg.


  หนังตลก

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.