fredag den 15. marts 2013

Imens jeg venter....

Jeg venter og venter... ja venter på alt muligt faktisk.


Først venter jeg jo, som mange andre sikkert, på snestormen. Kommer der mon meget sne her? Og bliver det mon liggende i lang tid? Helst ikke hvis vejrguderne spørger mig....


For jeg venter på foråret gør jeg.....
Når først man har fået "smagt" på foråret - så er det svært at gå tilbage til vinteren. Når først man har følt varmen og nydt forårets milde vinde, så er det endnu mere bidende når vinteren igen viser tænder.


Og foråret skal, lige som vores gæster, føle sig rigtig velkomne. Derfor har de små hornvioler og nogle af de spirrede tulipanløg fundet vej til vores hoveddør. Det fine lille væksthus giver læ til nogen af dem, og de andre står forhåbentlig lidt beskyttede på verandaen.


Og så venter jeg på en uge ude af kalenderen.... Ja intet er planlagt, og intet skal ske. Det er nemlig igen tid for besøg af min "dårlige ven" helbredet. Weekenden skal bruges på masser af skønne oplevelser så jeg ikke går helt grassat af "ingenting" i næste uge.


Og ja - efter sådan en uge, så glæder jeg mig helt utroligt meget til at livet går videre.

* Rigtig dejlig weekend til jer alle *

21 kommentarer:

 1. Årh kære.. Det dumme helbred.
  Jeg håber weekenden kommer til at bringe masser af kærlighed, minderige oplevelser og tonsvis af glæde, så du har noget at stå i mod med.

  Frygter også for det lovede sne. Mest fordi jeg ved hvor meget det kan drille på vejene og hvor forsinket og besværligt alle ting bliver. Vi må håbe at foråret kommer væltende i påsken. Masser af sol og varme!

  Pas på dig selv og dine nærmeste.
  Knus fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lise.... Jeg kender jo turen, hvor mange "bump" der er på vejen og hvor længe den varer. Men spild af god tid... det er ski altid øv.
   Men påsken :-) Ja for søren da - det skal være skønt vejr, så vi rigtig kan komme ud og nyde helligdagene. Vesterhavet skal besøges, og vores små "stiklinger" skal fejres.
   Rigtig god og dejlig weekend til dig Lise...
   Du skal også passe på dig selv.
   Knus Susan

   Slet
 2. Kære Susan,
  Sjovt som voksenlivets ventetid efter forår og varme føles som barndommens juleaftensdag. Men hvor har du mange smukke ting at kigge på mens du venter :)

  God bedring og god weekend
  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Helle.
   Tak for din søde hilsen.
   Ihhhh.... du skulle bare se mig juleaftensdag også :-) Det glæder jeg mig sørme lige så meget til *STORT SMIL*
   Måske jeg ikke er helt voksen endnu?
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. Hvor har du fået gjort skønt og forårsfint. Den der kommer som din gæst må si g noget særligt med den dejlige velkomst.
  Jeg håber at "helbreddet" arter sig og opfører sig pænt, så du får den dejligste weekend, med masser af kærlighed og gode oplevelser.
  Alt det bedste til dig.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda. Ja - jeg håber da mine gæster sætter pris på velkomsten :-) Lige nu er den dog ændret lidt - alt der kan vælte er flyttet så den lille glashus ikke går i stykker.
   Mit helbred viser sig allerede nu fra sin mindre pæne side - men weekenden var herlig og helt perfekt.
   Tak for din søde hilsen- og I lige måde :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 4. Godaften Susan.Kan se at du bruger den samme overskrift som i mit nye indlæg.Ja! jeg ved at vi alle venter utålmodigt på foråret.
  Og mens vi venter,så kan vi jo lige så godt pynte pænt op udendørs.Smukt lille væksthus du viser.....der står blomsterne godt beskyttet.Håber også at du får en rigtig god weekend med gode timer.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ved du nu hvad Jette... vi er vist mange der venter *fnis*
   Da jeg skrev overskriften tænkte jeg også på dét der program som man i min barndom kunne fordrive formiddagen med juleaftensdag. Det hed "imens vi venter" .... og foråret er jo lidt lige som jul ikke? Vi kan slet ikke vente, og vi bliver så lykkelige hvis vi må få en lille pakke på forskud allerede inden aftensmaden. Men egentligt så går det jo bare helt galt dér.. så er der jo slet ingen børn der kan vente med at fortsætte med alle gaverne. Og nu vi har oplevet lidt forår.. så er det jo ekstra slemt med sneen ikke?
   Ja tak - weekenden var rigtig god, og lige som jeg havde drømt om..
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Dit drivhus kan da forkorte enhver ventetid. Det er så smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Marie.... Jeg nyder det også i stor stil.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. Skønne forårsbilleder du viser, og lad os så lade være med at tænke på den lovede snestorm... det gider vi ikke :o)
  Go bedring...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha...
   Snestormen er endnu ikke komme til Viborg.. men jeg kan se at andre dele af landet allerede er hårdt ramt. Håber alle kommer godt igennem.. for SÅ skal vi ha foråret :-)
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 7. Dit lille drivhus er misundelsesværdigt, jeg er selv på udkik efter et lignende, men har ikke været heldig endnu.... Altså jeg er 100 procent klar til foråret, og vil den ikke komme ude, jamen så ordner vi det inde... Mirabellegrene er et godt middel til at skabe lidt forårshygge indendørs... :0) Jeg håber ikke sygdom slår helt benene væk under dig, og at du kommer godt igennem den kommende uge... :0) Mange gode energier herfra. Kh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for alt den gode energi Heidi.. Jeg kan bestemt mærke det :-)
   Jeg så at Isabella Smith havde de små drivhuse - men de blev desværre hurtigt udsolgte. Men jeg skal holde øje med dem.. og sige til hvis jeg falder over flere.
   Forårsgrene - ja de er skønne at drive frem inden for. De holder ikke længe, men det gør dem måske også endnu finere.
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
  2. Tak for tippet med Isabella Smith, og du må meget gerne sige til, hvis du falder over lignende andre steder... :0)

   Slet
 8. Åh søde Susan så skønt det ser ud. Jeg er ked af at høre at dit helbred på den måde tager så meget tid og energi.....jeg håber der er lys forude....lige som jeg håber der er forår forude.....for ih altså hvor vi bare trænger til forårsvitaminer - og så må det for min skyld gerne lugte lidt af gylle....bare der snart bliver forår ;0)

  Knus og varme tanker
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Lugte lidt af gylle... FNIS... hvor har du ret. Det følger med når jorden tør og foråret vågner. Så vågner landmændene også.
   Nu lige lidt sne (eller meget) og SÅ skal vi ha forår.
   Helbredet... ja møg irriterende, og meget frustrerende. Men jeg lever som sådan rimeligt med det, og ved at mange har det meget værre end jeg. En kvindeting, og jeg har heldigvis mulighed for selv at styrer tidspunktet for de værste perioder, langt hen af vejen. Men nogen gange.. så kunne man godt ønske sig at nogle ting var anderledes.
   Knus Susan

   Slet
  2. ....og landmændene har desværre ikke haft muligheden endnu ;0) Ja desværre er det ikke alt vi selv er herre over så vi må få det bedste ud af det alligevel.

   Knus Dorthe

   Slet
 9. De der blå hornvioler gør en så glad at kigge på! Dejlige stemningsfyldte billeder du viser. Ren øjen-guf :D

  Mange hilsener
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Dorthe - og duften af hornviolerne er bare himmelsk. Jeg elsker den - det er da perfekt parfume. Tænkte på dem der køber sådan noget spray - eller en tingest til stikkontakten. Det er bare slet ikke mig - jeg vil hellere have blomster.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.