lørdag den 2. februar 2013

Årets første morgenmad i Orangeriet

I dag har vi  nydt året første morgenmad i Orangeriet - og det var skønt.


Nogle bløde skind og tæpper, og varm the og nybagte boller .... det var fantastisk hyggeligt. 


Den fine sne som kom igår ligger stadig og pryder haven og iskrystallerne på glasset i Orangeriet var  utrolig flot. Rigtig vinterstemning - og et utrolig flot lys. Et lys der også indbød til en masse fotograferen - og I skal nok få lov at se billeder :-)


Koldt - nej da :-) Temperaturen lå på -2 grader, men det føles slet ikke sådan. Der var masser af varme og hygge... hjertevarme måske.


* Så ud med jer søde havefolk - UD og nyd jeres drivhuse*
* De er nemlig også skønne om vinteren *

37 kommentarer:

 1. Super hyggeligt - helt klart står sådan et orangeri på min ønskeseddel, indtil da må jeg drømme mig til det via bl.a dine billeder :o) tak fordi du deler og fortsat god dag.

  Kh Jannie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jannie... Du er altid velkommen til at drømme til billederne af Orangeriet - men mest at alt håber jeg jo på at du engang får dit helt eget orangeri. Det vil være så dejligt for dig.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Megahyggeligt!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud..... mon der er nogen der gider at rydde en plads i mit drivhus, der står vinteropbevarings potter over det hele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm... kan du mon lokke naboen i sving derude? Fnis:-)
   Dér har vi jo netop arrangeret krukkerne så vi stadig selv kan være derude... For jeg vil bare ikke undvære muligheden for at kunne være der selv.
   Fortsat god weekend.
   Susan

   Slet
 4. Hvor ser det dejligt ud, det er lige før hjertevarmen kan mærkes her helt ud til skærmen.

  Dejlig weekend til dig..;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda.... det er den skønneste hilsen jeg kan forestille mig.
   Også rigtig god og skøn weekend til dig.
   Susan

   Slet
 5. Åh, hvor se det hyggeligt ud! Det er smart at kunne sidde "ude" et sted der er tørt. Det er jo ofte problemet med at ville sidde ude om vinteren: At der er vådt. Jeg vil også have et orangeri!

  Jeg har altså noget med porcelæn - især har jeg en stor svaghed for kopper. Jeg er vild med dem I drikker af på billederne. - Må jeg spørge hvor de er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Nana.
   Ja - det er super hyggeligt derude. Og vi valgte med vilje ikke at tænde varmeren.. for så ville is krystallerne på glasset smelte - og tænkt hvis magien så også forsvandt.
   Men tørt og godt... så kan en god sweater og et lammeskind gøre dét.
   Vores krus - og stel, er Casagent. Jeg har set det i flere interiør butikker. De har stort set alt service. Jeg er også ret vild med det. Det er enkelt og pænt - og det passer til vores stil.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. Tak, Susan. Det er ikke fordi jeg mangler porcelæn ... men jeg bliver altså nok nødt til at se nærmere på Casagent ;-)

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud! har længe drømt om et orangeri, blandt andet til at nyde morgenkaffen i. Har lige været en runde i haven, og sikke et mylder der er på vej under bladene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - der sker noget derude nu. Men vi har jo masse af sne (hvilket jeg ikke har SPOR imod) - dog er der også en masse af små grønne toppe der kigger op langt husmuren.
   Fortsat god weekend.
   Hilsen fra Susan

   Slet
 7. Hej Susan.Superhyggeligt ser det ud.....og også lidt koldt.Både mit drivhus og udestue bliver brugt til opbevaring her om vinteren.Men kan da godt misunde jeres ophold derude.
  God weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Jette.
   Nej det var ikke koldt...Køligt, men ikke koldt. Gode skind at sidde på er rigtig godt, varm the og lidt lys tændt.. så var der klar til hygge.
   Ja - det er jo helt planlagt at vores krukker er stablet og arrangeret så vi selv kan være der. Vi vil slet ikke undvære muligheden for at kunne sidde derude.
   Også skøn weekend til dig :-)
   Hilsen Susan

   Slet
 8. Åh... et orangeri står helt sikkert på min ønskeseddel, hvis jeg vinder... Indtil da suger jeg al den gode stemning og hygge ud af jeres dejlige orangeri med tak for de dejlige billeder :) Det har bare været et fantastisk vejr i dag, sikken nydelse efter den væmmelige blæst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare sug løs Frk. Anemone.... Og så håber jeg at dit ønske går i opfyldelse. Der er masser af energi, glæde og afslapning i sådan et orangeri. Ja - jeg ville ønske at I alle kunne opleve glæden ved sådan et sted.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 9. Vi er overhovedet ikke misundelige.... ;-) For dælen hvor ser det bare fedt ud, du er så god til at dele og inspirere... :-) Jeg har et bette drivhus på 8 til 10 kvm, men jeg har bla ved at studere dine fotos, fået lidt ideer til, hvordan jeg faktisk godt kan gøre det hyggeligt og brugbart i vinterhalvåret... :-)Og det skal prøves af....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lyder det bare super godt Heidi.... Jeg glæder mig da bare helt utrolig meget over at at kunne give dig nogle gode ideer.
   Har du din egen blog? Eller er det bare mig der bare slet slet ikke kan huske .... For jeg brænder jo allerede efter at se billeder :-)
   Vores Orangeri er jo heller ikke stort... Lige over 10 kvm.
   Glæder mig til at høre mere om dit projekt :-)
   Hilsen Susan

   Slet
  2. Hej igen, jeg har ikke nogen blog,Jeg har kun selve præsentationen. Det har jeg slet ikke fantasi til at få sådan en startet, og lægge noget ud som andre kan finde interesse i... :-) Men det kan da godt være at jeg med tiden finder modet til det... :-)

   Slet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud jeg vil ønske jeg havde sådan et orangeri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ér også hyggeligt... Og hvor ville jeg også ønske du havde ét :-)Mange hilsner fra Susan

   Slet
 11. Hvor lækkert og ren hygge, der er ikke noget bedre end stunder med sine kære. Underligt at i har sne, vi har ikke fået et eneste fnug. Her har det været det smukkeste solkin i dag og dagen er brugt udendørs i skitøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Anette. Jeg kunne også lige se på vejrudsigten kort at der lige er et stykke her fra os i midtjylland og ud over "næsen" som har fået sne. Ihvertfald 5 cm. Måske for at jeg ønskede mig mere sne i føs´da´s gave?? Jeg er ikke så meget for vinterregn.
   Go fornøjelse i skitøjet.
   Knus Susan

   Slet
 12. Hvor ser det hyggeligt og dejligt ud, kan næsten dufte kaffen... :o)

  Jeg stikker også næsen indenfor i mit drivhus, som dog langtfra er så hyggeligt som dit. Istedet dufter der af hvidløg, fordi jeg forsøger at overvintrer en brogetbladet kinapurløg derinde. Om det lykkedes ved jeg ikke, men ganske hyggeligt med hvidløgsduft om vinteren... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmmm.... elsker duften af hvidløgsplanten. Jeg kender en kinahvidløg- men vist ikke én som er brogbladet. Spændende.

   Ja man må hygge hvor man kan :-)

   Rigtig god søndag
   Susan

   Slet
 13. Det ser vildt hyggeligt ud. Når solen har stået på hele formiddagen, kan vi også spise vores frokost i havestuen, og vi elsker det ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man finder hurtigt de gode tidspunkter ikke?
   Og så er det bare med at nyde de gode øjeblikke.
   Rigtig god søndag til dig.
   Havehilsner fra Susan

   Slet
 14. Åh hvor ser det bare dejligt ud, og ja med den rette beklædning kommer man langt. Iskrystaller på ruderne pynter og gør det rigtig hyggeligt. Hvis jeg luftede tanken om morgenmad i drivhuset nu, tror jeg de ville mene jeg var binde gal. Tror jeg starter med formiddags teen derude næste solskinsdag...

  SvarSlet
  Svar
  1. FNIS.... Ja - vi havemennesker og nyderen får ikke altid den forståelse som vi selv mener er berettiget :-)
   Hilsen Susan

   Slet
 15. Hvor ser det bare pragtfuldt ud - fik banet mig vej gennem bunkerne i vores pavillon, ind til bænken hvor jeg nød en kop te i formiddags. Fik også banet mig vej ud igen og lukket døren... SKAL og MÅ snart igang med oprydning der ude. Det var bare så nemt da traileren skulle tømmes.. Griner.

  Knus til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare DEJLIGT Lise... Godt gået :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 16. Nej hvor ser det dejligt ud, jeg bliver helt misundelig - hvilket jeg faktisk ikke kan tillade mig, for jeg har selv "valgt" at fyldt vores drivhus op med planter, så det kun er muligt at komme ind og vande osv. Jeg har utrolig svært ved at begrænse mig, og når efteråret så kommer, skal det hele jo ind til opbevaring, hvilket giver nogle problemer.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender det godt... Men forsøger altid at finde andre muligheder. Det er indtil nu lykkedes meget godt.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 17. Eventyrlig stemining, billeder og indretning, det er meget meget smukt!
  Og hundene nød det også:)

  Knus herfra

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.