lørdag den 6. oktober 2012

Ild og vand i haven

Der er ild i min have... Ja sådan ser det nærmest ud, når lyset brager igennem de ellers tunge regnskyer, og rammer planternes efterårsfarvede blade. Det er vildt og intens... og meget meget smukt.


Mine krukke-hostaer er helt gule i bladene..... Og de står omend endnu flottere i de røde lerkrukker nu end de gør om sommeren. Og pluselig er det tydeligt at der har sneget sin en mælkebøtte og andet ukrudt ned imellem bladene også. Det her nemlig stadig den fineste grønne farve. Men sådan er det vel... ukrudt overlever alt!

 
Min havehjælper Sherpa hygger sig med efterårs temperaturene. Han er ikke glad for varmen, men liver til gengæld helt op på sådan nogle dejlige efterårsdage.... Og en go´ tår frisk regnvand fra én af havens små skåle, det er altid dejligt.
 

Jeg har også været så heldig, at finde flere af de gamle fine glaskugler, som ellers tidligere blev brugt i fiskernes net. Jeg bruger dem til pynt i haven - for jeg syntes de er noget af det smukkeste. Andre end mig har vist opdaget hvor skønne de er, for sædvanligvis er de pænt dyre. Men jeg føler mig ekstra heldig - for de her var billige.

 
De bringer liv til mine vandkar, for de smukke spejlinger af himmelen og haven, og dét at de altid er i bevægelse.... det er helt specielt. Glaskuglerne ændre udseende alt efter vejr og vind, og vel egentligt også efter hvordan du kigger på dem. 
 


*Fortsat god weekend*

3 kommentarer:

 1. Fantastiske glaskugler, kendte ikke til deres oprindelige brug, men effekten er da ikke til at tage fejl af. Selv fotografen kan anes i reflektionen med hul til himmelen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Henrik - det er helt rigtigt. Man kan ikke skjule sig når man skal fotograferer glaskugler :-)
   Fortsat god weekend.
   Susan

   Slet
 2. De er meget dejlige din,e glaskugler

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.