torsdag den 12. januar 2012

Frøkataloger og Loppemarked

Her sidder vi og kigger i frøkataloger......

Ja, det vil sige vi kigger på nettet. Det er da helt sikkert lettere for bestilling og billigere for firmaerne - men det er altså ikke så hyggeligt som det er med papirudgaverne.
Men hvor er det svært....  Ærligt så plejer vi at købe hvor vi kommer frem - altså i supermarkeder osv., og vi tænker da også over om kvaliteten virkelig er bedre hos specialbutikkerne på nettet, eller om det er ligegyldigt. Vi skal have lidt blomster og lidt til vores planlagte højbede.

Hvor handler I jeres frø?


Og så har jeg været ved at rydde op i gemmerne. Der er både fine ting og ting som bare ikke er "mig" mere.....  og med dem har jeg tænkt mig at lave et lille loppemarked. Siden finder du i menuen, og som jeg kommer igennem alle skufferne vil der løbende komme nye ting.

Kig forbi derinde.... idag er der kommet gamle pudebetræk på.

6 kommentarer:

 1. Jeg falder også tit over frø, hvor jeg handler til dagligt. Men de fleste køber jeg på nettet. Udvalget er meget større, især af økologiske frø, og man finder også altid mange spændende nyheder på den måde. Nogle af mine foretrukne er Camilla Plum' Fuglebjerggard, Frøbutikken og Isabella Smith. I år tror jeg også, at jeg vil købe hos det svenske Impecta.

  SvarSlet
 2. Jeg har købt rigtig mange frø hos forskellige engelske frøfirmaer. Her er udvalget helt enormt :)
  www.thompson-morgan.com
  www.vegetableseeds.net
  www.plantsofdistinction.co.uk

  SvarSlet
 3. jeg køber frø mange steder bl.a. impecta.se raravaxter.com frøtorvet.dk kerneliv.dk plantworldseeds.com Anne Gine

  SvarSlet
 4. Jeg køber frø der hvor jeg køber dagligvarer eller måske i JEM & fix.

  Fine gamle pudebetræk med smukke mellemværk. Dem skal du nok få solgt.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. ....mange af de allerede nævnte steder får gerne en ordre i løbet af vinteren. Husk at skele til portoen også Susan - for det er ikke helt lige meget om man skal betal 58 kr eller 8 kr i ekspedition og forsendelse. Her hører frøtorvet bla til de billige :0)

  God søgen

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn tegning. Jeg elsker drivklokker!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.