søndag den 8. januar 2012

Forår i stuen

Ja - når man begynder at kunne købe alle foråsblomsterne i butikkerne, så er foråret på vej. Dermed ikke sagt, at jeg ikke stadig drømmer om noget sne.. men inden for i stuerne må det gerne dufte af forår.


Ja - når Rema sælger disse forårsbebudere til 6 kr stykket, så er det bare med at komme afsted. Jeg elsker den gamle altankasse, og når den alligevel ikke er i brug ude i haven på denne tid - så nyder jeg den gerne inde  i stuen på langbordet.


Og vi har haft fint besøg af solen idag....  Det har været skønt med lys i stuerne, og vi har også været en tur ude i haven.

Det er blevet dækket lidt af med resterne af juletræet, og fuglene har fået en ny servering i deres restaurant. Og jow - der er sørme også mange små grønne "hatte" der kigger op.


En af mine ynglingsbutikker Frøken Anker fejrer bloggens 1 års fødesldsag, og hvad kan jeg sige.... det er de mest fantastiske præmier. Tag også et kig forbi hendes webbutik... der er så mange fine ting derinde.


Ja - jeg overvejer om jeg også skal finde på noget når jeg kan fejre mit første år her på bloggen... Men hvad mon?

* Fortsat god søndag til jer derude *4 kommentarer:

 1. Elsker duften af forår Susan.....og såddan fristelser er da bare ikke til at modstå ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Skønne billeder - tak for en snert af forår :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Det var godt nok også billigt for primulaerne. Jeg kan godt forstå at du købte en hel 'kasse' fuld. Hvor er de skønne, og så dejligt med alt det som pibler frem derude :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er fuldstændig enig med dig angående forår inden døre i januar og jeg synes at det er så skønt at vi først kan nyde dem indendør og derefter at de begynder at blomstre derude:)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.