onsdag den 20. april 2011

Rigtig god Påske


Hvor er det dejligt.... Foråret er kommet, og vejret ser ud til at vise sig fra sin flotteste side her i Påsken.
Vi håber vi bliver færdige med at få Orangeriet op at stå - og det imens at æbletræet ligeså stille springer ud over vores hoveder.

Mange andre ting i haven viser sig også i sit fine forårs "dress". Magnolien står lige på spring, og Løjtnantshjerte er allerede i blomst.Krukkerne på terassen står klar med krydderurter, og forårsblomster i vidunderlige farver.  
"Genbrugs-tulipaner" fra sidste år, som stod og var ranglede i deres overvintringskrukke, er blevet plantet ud i små pottet. De er lidt dinglede - men får støtte af krogede grene fra et frugttræ. Nu står de som en fin forårsdekoration - og jeg glæder mig til de springer ud.Men vi er ikke de endste der er i forårshumør.....Solsorten har nemlig bygget rede under taget i vores brændeskur. Her fra kan den følge med i byggeriet, og får iøvrigt ikke vand i reden. 

Og småfuglene sidder i kø for at hente redemateriale i vores "pels-automaten". Vi har i mange år brugt, at hænge hundenes udbørstede pels ud til fuglene... og det er som om at rygtet har spredt sig. 


Og Orangeriet.... Ja vi er vel nærmest klar til rejsegilde :-)


  

2 kommentarer:

  1. Det er fint at I er nået så langt med jeres orangeri. Det skulle vel helst tages i brug her i påsken? Glæder mig til at se billeder, når det bliver færdigt.

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig godt ud. Flot med de mørke profiler. Du er nu i min blogroll.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.