onsdag den 29. januar 2020

Forår i januar...

Det er altså næsten forår derude - og det er jo alt for tidligt. Mit vinterelskede hjerte sukker jo stadig efter at få noget vinter og sne, men når alle forårsbebuderne kigger frem og fuglene synger deres forårssang, så er det altså lidt svært at tænke på sne. 


Ja det indrømmer jeg gerne i år, men måske det også har bare en lille bitte smule at sige, at vi om en måned jo skal i gang med 2. omgang af vores husrenovering. Derfor skal benytte os af en bad- og toiletvogn, som så fint bliver placeret i vores indkørsel. Jeg kan lige se det for mig.... af sted i nattøj, ud i natten.. og ud i snestormen. Det bliver en kølig fornøjelse.

 

Men alting er også så langt fremme at det næsten vil være synd at frosten skal ødelægge det. Hvad der bliver dækket af sne får jo en dyne på - men sneen er jo ikke så almindelig mere desværre.


Jeg har faktisk ikke helt styr på hvad det er der kigger på til os - hvad alle de fine grønne blade ender med at blive når de engang står i fuldt flor. Lidt kvalificeret gætteri må gøre det.... men jeg tør ikke sætte navne på her.


Hundene nyder også at vi har været i drivhuset et par gange. Deres yndlingsplads på sengen kan sagtens bruges uden overflod at tæpper og puder - bare de er med, og kan nyde udsigten ud til vejen.


Påskeklokkerne kigger også frem - og det har de jo faktisk gjort længe. Igennem årene har jeg samlet nogle stykker til mig, og det er ligesom om man bare ikke kan få nok.Langt de fleste sætter masser af knopper og blomster hvert år, og resten står i samlet flok og nyder godt af de enkelte blomster som samlingen kan præsterer. Næste år kan det sagtens være det er netop dem der giver den mest frodige blomstring.


Snart er det weekend - og snart skal vi have huset fyldt med gæster. Måske stuerne også skal fyldes med nye friske grene og måske jeg skal købe mig lidt nye blomster til stuerne? Jeg skal ihvertfald i haven med grensaksen og se hvad jeg kan finde.


Rigtig god weekend derude
Knus Susan 

3 kommentarer:

 1. Når nu sneen ikke vil give noget hvidt, så er det helt fint vintergækkerne er ved det, i skøn forening med erentis og påskeklokker.
  Herligt billede af vovserne i driverhuset. Der er faktisk helt lunt derinde allerede nu. Vi havde osse overvejet om tæppet på bænken i vores drivhus skulle lægges tidlige ud, meen det er ikke februar endnu.
  Hilsner gunvor

  SvarSlet
 2. Jeg savner også vinter, men synes som du, at det efterhånden kan være det samme. Nu er det ved at være for sent.
  Og det dur slet ikke med ombygningen.
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det er helt utroligt så meget forår der er i haverne lige nu, men tro mig: det kan godt tåle sne :) Men helst i første halvdel af februar ! Ja, det er ikke nemt...
  Så I skal til at ombygge igen - I går til den :)
  Skønne billeder, Susan - og tillykke med fødselsdagen :)
  knus

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.