lørdag den 14. juli 2012

3 lys

♥ I dag har vi tændt lys for Julie, Michelle og Barbara ♥

Vores tanker går til familien som har mistet deres kære piger. Det er en ubærelig sorg, og en ufattelige tragedie som har ramt dem - det er så trist og uretfærdigt.
Vi skal virkelig huske at nyde livet hver dag, og sætte pris på selv de små og ubetydelige ting. Vi ved ikke hvor længe vi har det.

*Mange tanker til familien* 

2 kommentarer:

  1. Ja det er dejligt, at man kan dele her i blogland. Mange er virkelig så søde og hjælpsomme og deler både af viden og planter. Jeg kan ikke være mere enig.
    Jeg må indrømme, at det trak tårer, da vi hørte at den sidste lille pige mistede livet. Det er så skrækkeligt, at man slet ikke kan forstå det!
    Ja....vi skal nyde livet og glæde os over, at vi har det!

    SvarSlet
  2. Hej Susan..Ja hvor er det skønt at kunne få ideer og hjælp & frø fra blogland ;) og være heldig at vinde give-aways, som jeg var hos dig ;) jeg er så glad for mit husnummer-skilt..Og så til det triste, ja det er bare den største sorg, der har ramt hos de stakkels forældre..Det er så meningsløst, uforståeligt, tragisk, urimeligt, og så ganske forfærdeligt at 3 små børn skal miste livet i en leg..Så ja, vi skal huske at nyde og være nærværende, mens vi er her.Kh Camilla

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.