lørdag den 7. april 2012

Brændeskure

Flere af jer har spurgt til vores brændeskure - de dukker jo op på billederne med jævne mellemrum.


Egentligt er det en fødselsdagsgave til min mand - fra mig. Vi manglede noget til at skærme af til vores terasse, og så manglede vi noget til vores brænde.


Jeg har tegnet dem selv. Så de kom til at passe helt nøjagtigt på den tiltænkte plads, og ikke mindst så de fik det helt rigtige udseende. Vores hus er jo af ældre dato, og jeg synts det ville være fint hvis jeg kunne få de afhvamede gavle fra huset med på brændeskurene også. Jeg syntes det gør dem "lettere". Og ja - af samme grund er der to stk istedet for én. Der virker mere "let".


Min onkel, som er tidligerer smedemester, hjalp med at lave tagene. De er lavet at pladejern, og svejsningerne forsvandt hurtigt, da det begyndte at ruste. Jeg syntes taget er SÅ flot med den farve.
Hjørnestolperne er 4x4, og taget er blevet skruet fast derpå.
Siderne i husene er rionet - den tykke og solide slags. Det er skåret til så det passer på, og er monteret til allersidst, med kramper. 


Og ja - så er der lagt marksten i bunden og ud på stykket foran husene, og derudover plantet en klatrehortensia som om sommeren laver den fineste grønne væg.

Jeg er ret glad for dem, og syntes egentligt de er blevet ret gode. Og nej - min søde mand havde vist ikke lige regnet med at det var dét han ville få i fødselsdagsgave.

Billederne er taget for nogle dage siden - 9 dage tror jeg. Så hvis I undre jer over at der ikke er mere gang alt det grønne... så er det for at billederene er "gammelt nyt". Det ser HELT anderledes ud allerede nu, men som hvalpesitter, er der ikke så god tid til havevandringer.

Håber at have stillet jeres nysgerrighed - måske I selv skal igang :-)

6 kommentarer:

 1. Super god ide, de er rigtig flotte :-)

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor er de bare så dekorative :) Godt tænkt, håber han blev glad for gaven :)

  SvarSlet
 3. Det er da bare smart. Måske man skulle "prikke" lidt til manden :)

  Fint, at du deltager i vores Give Away - og husk at vi også har en konkurrence på vores nystartede Facebook profil.

  SvarSlet
 4. En rigtig god idé, som jo også kan bruges til et lysthus, hvis det bliver udvidet lidt!
  De er meget flotte!

  SvarSlet
 5. Det er virkelig en dekorativ måde at opbevare brænde på.

  SvarSlet
 6. Super smukt Susan - og så er klatrehortensiaen jo en af de klatre der er smukke både sommer og vinter - godt valgt :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.