torsdag den 1. september 2011

Sensommer


Så blev det 1. september - og kalenderen er officielt skiftet over til efterår. Jeg foretrækker nu at kalde det sensommer - ihvertfald september med.

Men vi kommer ikke uden om at dagene er blevet kortere, og mere kølige. Der skal en tyk trøje på når vi går aftentur, og da vi havde gæster til spisning i Orangeriet i sidste weekend, da havde vi lånt os til et varmeapperat. Det var ganske effektivt... og sådan én må vo jo bare eje. Derfor er vi også igang med at gøre klar til elektrikeren - vi skal have strøm i Orangeriet.


Brombærene er også ved at være tæt på..... Og så skal der samles forråd til vinteren. Vi plejer at føle os som små egern der samler ind, når vi går igang. Men med fryseren fuld af frosne bær, er der rigeligt til vores dagelige smoothies hele vinteren.


De nye stier er ved at falde ind i helheden. Det nysåede græs er godt på vej, og vi kan nu se hvordan resultatet vil blive. Vi er allerede helt afhængige af stierne - der kan fører os tørskoede rundt i haven. Hundene nyder dem også - de tøffer rundt som var de opdraget til ikke at gå på græsset. Det er de altså ikke... !!!


Vores klamatis er også fyldt med blomster. Den står i hegnet lige bag Orangeriet, og duften sniger sig ind af de åbne tagvinduer. Det er herligt. Herligt at ligge dér og nyde at man fantisk kan ligge ude på den tid af året - og så nyde alle duftene.


God weekend til jer alle - den er lige om hjørnet.

6 kommentarer:

 1. Yeps, september er også sensommer hos mig. Efterår er først til oktober :-)
  Der ser bare så hyggeligt ud i jeres orangeri. Jeg kan godt forstå at I ønsker jer varme derude, så I kan nyde det endnu længere hen på sæsonnen.

  SvarSlet
 2. Smukke billeder.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Orv, hvor er det flot - jeg beundrer den fine stenlægning foran orangeriet - det ser godt ud :-)

  SvarSlet
 4. tillykke med dit smukke drivhus - her er mulighed for mange hyggelige timer.

  SvarSlet
 5. .....ja der er en særlig stemning her i de tidlige efterårsmåneder Susan. Dug og glædende farver blandet med med frøstande og bugnede frugtfade.......året går på hæld og den stille planlægning af det nye år kan tage sin begyndelse med forårsløg m.m.

  PS. Lækker kamerataske du har købt :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 6. hvor ser det hele godt ud:) Anne Gine

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.