mandag den 11. juli 2011

Dagen i morgen......

Så er vores første uges ferie brugt. Væk, forsvundet og helt og aldeles ovre. Heldigvis har vi mere tilgode til senere.... så vi har stadig noget at glæde os til.

Sidste uge blev ikke som vi havde regnet med - den blev temmelig trist. Vi fik dårlig besked om vores elskede hund Sherpa´s hjerte, og noget meget nær familie mistede sin elskede hund. Det var bare ikke til at bære.
Når én som man har delt mange skønne oplevelser med, som man har fortalt mange hemmeligheder og langt mange timer i arm med og bare kigget på fuglene.....  Når sådan én ikke er her mere, så kan man da kun blive trist.
Så det har jeg gjort.... nydt fuglene oppe i den blå himmel - imens jeg har lagt i arm med min dejlige ven. Fordi jeg stadig kunne - og fordi jeg huskede det var vigtigt.... Man skal nyde tingene imens man har dem. Hvem ved hvordan dagen bliver i morgen.......


1 kommentar:

  1. Du har bare så ret i det du skriver. Det kan vi ikke blive mindet om nok gange.
    Vi mistede vores gamle hund Lucky i marts. Han blev 13½ år, men var frisk endnu. Men han fik en hjerneblødning, og i løbet af to timer var han aflivet, væk for altid.
    Heldigvis har vi vores Frostie på 4 år, så her ikke er så tomt.
    Jeg håber at du får så længe som muligt med din dejlige Sherpa, som ser så kær ud :-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.