lørdag den 16. november 2019

November

Hvordan har I det med November? Jeg har det lidt underligt - for på én gang virker den så lang og ligegyldig, og omvendt også den måned hvor man kan planlægge og få styr på rigtig mange ting inden den mere attraktive december måned starter. 


Jeg forsøger altid at være i god tid med bare nogen af mine forberedelser til vinteren og julen. Ja haven skal ordnes og "pakkes ned" for vinteren - og så lige det der er langt mere sjovt, nemlig at shine den op til julefest. Men det er ligesom efteråret ikke rigtig slipper og det er immervæk lidt underligt at juledekorerer når der stadig er blade på træerne, og blomster i bedene.


Jeg har haft en uges ferie hvor jeg i den grad fik taget en god bid af alt det jeg havde planlagt. De første lyskæder er på plads, og den halv-årlige "krukke-omrokering" er med hjælp fra min søde mand overstået. Alle krukker er på deres vinterplads, og nu mangler jeg kun det rigtig sjove nemlig at pynte med gran og grene - mere lys og så masser af små finurlige påhit. Det glæder jeg mig altid til :-)


Men den sidste uge har jeg ikke bedrevet noget. Min dårlige ven helbredet har været på besøg, så dagene er helt og aldeles hevet ud af kalenderen. Alt er sat i bero - og de fineste grangrene med kogler som jeg sådan glæder mig til at bruge i vinterhaven har blot lagt ved fordøren og ventet.
Lige nu er jeg faktisk ret glad for at der stadig er dage tilbage i november.... at jeg stadig har tid til alt det jeg gerne vil nå. Jeg har tusind ting at fortælle - og jeg håber også at der er dage som giver tid til at skrive lidt herinde.


Novembervejret har også vist sig som en november nu føles - lidt blandet :-) Der er har været nogle virkelig smukke dage med høj sol og blå himmel, og så dage hvor vi er druknet i alt for meget regn. Lykken er når solen viser sig - når himmelen får os til at smile og fuglene til at flokkes omkring deres servering i det gamle æbletræ. Det er dét jeg hepper på - for nu er jeg snart klar til at kunne liste uden for døren igen.

Rigtig skøn weekend derude.
Hilsen Susan

3 kommentarer:

 1. God bedring - jeg håber, I får noget solskin i dag, vi er så heldige, at vi ser den i dag. Man bliver deprimeret af al den regn.
  God søndag

  SvarSlet
 2. Øv for en kedelig gæst. God bedring.

  SvarSlet
 3. Hej Susan, for mig er november lig med travle dage på jobbet. Der er meget der skal gøres og planlægges så december ikke bliver stresset for dem jeg arbejder med.
  Så jeg nyder mine fridage i haven, når det ikke regner.
  Hvor er det øv altså at dit helbred ikke arter sig når du nu skal til at pynte op. Jeg må sige at jeg føler med dig og håber du er ved at være oven på igen.
  Knus fra mig og Alma

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.