søndag den 9. december 2012

9. december

I dag er det 2. søndag i advent..... Snestormen har indtaget landet, og vi har indtaget køkkenet med vores småkage bageri. Er det ikke den rette måde at bruge sådan en dag?


Vores adventsfad er også i år lavet med en masse sukker. Smukt og enkelt - og med stor symbolværdi syntes jeg.


Julen er jo virkelig en "sukker-tid" - uden tvivl. Og hvorfor så ikke bare indrømme det, og bruge det i sin pynt? Vores fad er pyntet med kandis, hugget rørsukker og almindelig sukker og julens krydderier - og så 4 store og flotte bloklys.


Det dufter sødt og krydret - og pryder vores sofabord hele december.

*SUKKER*

13 kommentarer:

  1. Svar
    1. :-)
      Sukker sødt
      Julehilsner fra Susan

      Slet
  2. Snestormen har vi også nu og den står på indeliv. :-)
    Rigtig glædelig 2. Advent
    Kram Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber det har har været en hyggelig dag - og at hverdagen kan kommer sikkert igang igen imorgen.
      Mange julehilsner fra Susan

      Slet
  3. Jo tak der er kommet sne og om lidt skal vi ud med Pigebarnet og kælke, det plejer at være så hyggeligt.
    Super sød adventsdekoration, måske skulle jeg "låne" den næste år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Kælke... øj det er længe side jeg har prøvet det sidst....
      Måske jeg sku....??
      Mange sne hilsner fra Susan

      Slet
    2. Det synes jeg du skal, selvom jeg ved at jeg er helt ødelagt i kroppen flere dage efter, jamen så er det simpelthen så sjovt at jeg ikke vil undværer det.... Snehilsner Susanne

      Slet
  4. Kagebagning kan rede det meste og sagtens gøre en snestormsdag både dejlig, varm og usædvanlig hyggelig.

    Dejlig 2. søndag i advent fra
    Katinka

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har været utrolig hyggeligt... masser af sne og masser af kage og hygge. Rigtig julestemning.
      Mange hilsner fra Susan

      Slet
  5. Meget fint! Og så kan jeg godt lide at det holder. Der er ikke noget gran der drysser dér.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig Nana - og det meste af sukkeret holder også mange år i træk.
      Jule og sukkerhilsener fra Susan

      Slet