lørdag den 27. august 2016

Og hvad blev det så til.....

Ja... i drømme havde jeg tømt butikken Rathjens Depot, men i den virkelig verden måtte jeg begrænse mig. 

Og når man nu som min mand og jeg har en svaghed for farvet glas, så kunne vi jo ikke lade være med at blive fristet af disse flotte farver.


De grønne flasker med gammel gummiprop og fin label har vi aldrig set før, og den flotte Codd-flaske havde en helt blå kugle i halsen, var også nyt. Og så lige det store flotte og buede glas - ja dem har vi set nogle stykker af her den sidste tid, men farven på den her var ekstra flot, så nu var det på tide at tage én med.


Nu står de og lyser op i vindueskarmen i vores køkken. Her når solen netop ned og så får det farvede glas et ekstra liv.


Den gamle fajanceskål her var én af de ting som kom med hjem .... i sidste øjeblik. Og det var godt, for den er blevet brugt mange mange gange siden og nu kan jeg jo ikke leve uden.


Min søde mand fandt denne flotte træ-ting... ja vi kan ikke helt lure hvad den har været brugt til, men vi har mange ideer til hvordan vi kan bruge den. Måske engang.. når alting flasker sig, og vi kan gøre alvor af vores havedrømme, så den kan blive en lille låge. Og indtil da, så gør den det godt som dekoration i vores Orangeri.


* GO OG GLAD LØRDAG TIL JER ALLE*

1 kommentar: