mandag den 15. august 2016

Ferie.... afsted på ferie :-)

Endelig er vi afsted på ferie.... ferie hvor vi er væk hjemmefra og dér hvor vi ikke blot skal føle det er en go´ lang weekend - men FERIE. 


Vi er ved havet.... det smukke og dragenede Vesterhav. Jeg er vild med det for det har sådan en meditativ og afslappende virkening på mig. Her er der så højt til himmelen at man kan drømme stort, og der er så meget af den friske luft at man kan fylde lungerne dybt, og bare mærke at roen kommer ind over én. Det har jeg trængt til alt for længe, og nu er jeg her hvor jeg kan blive healet lidt.


Her skal vi slentre nogle gode lange ture, hygge os med god mad og drinks, og bedst af alt bare gøre lige hvad vi har mest lyst til. Solnedgangen var så smuk at det kun kan betyde én ting - det bliver nogle skønne og energigivende dage.


Alene på stranden er der plads til at føle sig helt alene i verden - og med sin søde mand og hunde-pigerne samtidig i verdens bedste selskab. Hundene hygger sig gevaldigt, og det er altid en stor oplevelse for dem at være med på sådan en tur. Sarpa vil med garanti vokse en del..... og Lukla vil nyde at være med os helt tiden.


De næste dage byder ikke på meget have - men masser af hav. Ikke så meget home - men masser af hygge her hvor vi har slået ferielejer.

Ja jeg havde glædet mig så meget til at komme afsted at risikoen for skuffelse bestemt var til stede..... Men her er bare dejligt, og ferien er så god som jeg kunne drømme om. Dejligt - rigtig dejligt.


Mon ikke der bliver lidt ferietid til at vise billeder fra hvad vi ellers har oplevet i vores ferie...  Ja det håber jeg på, for vi har være ét at mine ynglings steder lidt syd for grænsen.

#Ferie - og ENDELIG sommerlige temperaturer#

4 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie, det ser ud til at vejret er med jer i starten.
  Fantastiske billeder af det skønne Vesterhav, jeg elsker også at være der, så jeg ved lige hvordan du har det nu :)

  SvarSlet
 2. Der er altid så skønt ved Vesterhavet smukt og dramatisk på samme tid
  Skønne hunde I har
  Ha en skøøøøøøøn ferie
  Annette

  SvarSlet
 3. Kære Susan, Det lyder til at forventningerne og humøret er i top, og når vejret følger trop. Ja så er det bare opskriften på den bedste ferie. Nyd det nu ved det skønne, voldsomme, brusende og totalt forførende vesterhav. Vi passer haven for dig indtil dag :-)
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 4. Det er altså nogle ret vilde billeder. Generelt synes jeg det er fedt, hvordan man kan få så meget spil imellem horisont og landskab.

  Mvh. Simon Hansen - Bloomit

  SvarSlet