mandag den 1. august 2016

Man kan regne med regnen......

Man kan regne med at det kommer til at regne - sådan har sommeren været den sidste lange tid. Det har ikke været et spørgsmål om det vil regne - mere hvornår det vil ske. 


Søndag morgen så det fint ud, himmelen var blå og jeg var helt klar på at gøre lidt for haven. Men under morgenmaden kom den så... regnen, og udsigten til at kunne slå græsplænen var pludselig langt væk.


Selv om bygerne var hurtigt ovre, så var alt pladder vådt og det sejlede med vand. Ikke noget særligt spændende havevejr - men måske I kender det... man MÅ bare ud i haven når tiden endelig er til det.


Havetøjet på og de små gummistøvler på... og så afsted :-)


Man kan jo altid starte med kameraet og så hygge lidt med dét imens haven tørre lidt :-)


Vi skal jo huske... fordelen er at vi ikke skal vande så meget. Faktisk kun krukkerne og så hvad der står i læ i orangeriet og på verandaen. Og de regnvåde blade er også smukke... det kan vi også regne med.


Dagen blev faktisk rigtig fin og jeg fik ordnet foran og omkring orangeriet så det igen er lige så flot som jeg drømmer om det skal være hver dag. Det var godt - rigtig godt.


Nogle mennesker går i regnen, andre bliver bare våde – Roger Miller

3 kommentarer:

 1. Ja, byger der går og kommer - det kan man roligt regne med. Men imellem bygerne er det sådan set ret skønt i haven - der er frodigt og friskt, og solen varmer skønt. I dag har jeg siddet på terrassen nogen gange og ventet på, at regnen holdt op igen, for så at fortsætte, hvor jeg slap - det var egentlig ret hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Skøn skøn have og drivhus du har - sommerregn, det er nu lækkert og den skønne duft alt har bagefter
  God dag
  Annette

  SvarSlet
 3. Sommarregn, ja det låter så vackert! Här behövs det verkligen lite regn innan allt torkar bort. Men det har varit en fantastisk sommar med massor av sol och värme, helt underbart...
  Ha en skön helg nu!
  Kram från Titti

  SvarSlet