torsdag den 15. november 2012

"Vis mig dit drivhus" - en drøm af en drivhusbog.

I fredags kom posten. Ja, han blev mødt på trappen, for jeg vidste godt han var på vej, og jeg holdt øje med den gule bil ude på vejen. Så med forklæde og mel i både ansigt og på hænder, kvitterede jeg for modtagelsen... Årets første julegave. 


Pakken gemte på den helt nye drøm af en bog, Claus Dalby´s "Vis mig dit drivhus". Den har vi glædet os til at fordybe os i, lige siden vi for lang tid siden hørte den var på vej. Og sjovere blev det jo kun, da Claus spurgte os om vi kunne tænke os at være med..... Det er vi meget beærerede over.


Det er helt sikkert et meget fint selskab vi er kommet i, og vi kan stadig ikke helt forstå det. Vi ser stadig Claus´s første bog om drivhuse "Drivhusdrømme" som vores "bibel", og der er ingen tvivl om, at det er dér vi har fået det meste af vores inspiration og ikke mindste det sidste "skub" til at få vores egen drøm opfyldt. At være med hér er virkelig specielt for os.... specielt dejligt altså. 


Bogen er på hele 520 sider, og jeg kan mærke det bliver svært, at få den lagt fra sig. Jeg er som en svamp når jeg sidder med den - og jeg suger til mig. Der er masser af ting som jeg liiiige kan tænke mig selv at prøve, og der er helt sikkert masser af inspiration at hente. Det er faktisk lidt ærgerligt at  Orangeriet netop er lukket ned for vinteren..... det føles som lang tid inden vi skal ud igen.


Der er omkring 120 drivhuse af billedet i bogen, og de kommer fra hele Skandinavien.

Billede fra dén dejlige dag i august hvor vores Orangeri blev foreviget til bogen. 
Det var utroligt hyggeligt at have besøg.

*God læselys derude*8 kommentarer:

 1. Puha det får mig til at drømme om sådan et orangeri - driver hus - drivhus! Har ikke selv fået købt bogen, da jeg ønsker mig den i julegave. Så jeg må vente lidt endnu. Dog har jeg brugt mange penge på andre ting, se min blog (stor indkøb!)

  God weekend

  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke nogle skønne indkøb du har fået dig dér Maria.... Jeg kan godt se at du må vente lidt med bogen. Men julegave.. det var da også en god ide.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Den må jeg ønske mig til jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fin julegave.. :-)
   weekend hilsner fra Susan

   Slet
 3. Gratulerer,så gøy ;) Noe å ønske seg & gi bort i julegave ;) om du titter forbi meg så har jeg en liten ting til deg ;) Takk for dine varme og gode ord Susan ;) Stor klem, Anki

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anki. Hvor er jeg bare heldig.. helt utroligt. Jeg glæder mig som et lille barn til at putte mig i dét lækre tørklæde... det har stået på min ønske liste længe kan du tro.
   Også mange tak for din hilsen... Hyggeligt at du kigger ind forbi en gang imellem :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 4. Hej Susan.
  Sidder lige nu sammen med min mand og googler på nettet efter havemøbler til vores nye orangeri - Vi skal da have bogen, ja vi skal;0)
  Glæder mig til at se billeder fra jeres have/ornageri:)
  God søndag aften.
  Mvh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ spændende at møblere og finde skønne ting til at indrette sig med... Ja jeg bliver nok aldrig helt færdig tror jeg.
   Rigtig god fornøjelse med det. Jeg glæder mig også til at følge med i hvordan I kommer i gang med at nyde det.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet