søndag den 26. februar 2017

Også inden døre....

Foråret har i nogen tid været i vores stuer... og det er gået glimrende selv om vi har haft sne og frost uden for. Forårs stemningen har fyldt rummene længe - og det vil den gøre lige indtil vi kan slå havedøren op og sådan rigtig nyde at alting springer ud derude.


Fade og skåle er fyldt med forår...  forårsløg i store mængder. Jeg syntes det er sådan en dejlig måde at få de fine ting frem i lyset, og både de nye og de gamle ting bliver nu kun endnu finere når de er fyldt med forår og blomster.


Ja jeg elsker gammel fajance - en ting som er vokset på mig i den sidste tid, og som jeg nu søger og higer for at få udvidet samlingen af. Smukke ting er fundet hos Rathjens Depot i Tyskland, og eller er det uendeligt mange steder at finde det herhjemme.


Dem som kender mig ved at jeg er vild med perlehyacinter.... Jeg køber dem gerne i store portioner af gangen, og jeg elsker at fylde hele huset med dem.


Dejligt er det når man året efter kan gense dem i havens bede - for selvfølgelig bliver de plantet ud når de er visnet ned i stuen. Ja sådan et genbrug gør at min shopping bliver lidt mere "lovlig" ... og køb af løg i poser viser jo først sit værd lang tid efter man har brugt pengene :-)


Den gamle franske pokal som normalt står i haven er igen rykket ind i køkkenet, og her gør sig godt fyldt med spæde tazetter. Flankeret af levende lys og en stor madonna er den en markant og særlig ting i vores skønne "hjørne" i køkkenet.


Rigtig god og dejlig søndag aften til jer

4 kommentarer:

 1. Det er så fint Susan, jeg elsker stilen - og jeg synes at perlehyacinter er perfekt perfekt perfekt til de gamle ting.
  God ny uge... det bliver sikkert en forårsuge.... har jeg tænkt :) :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt vild med jeres indretningsstil - det er bare supersexet !!! for at sige det lige ud ;)

  SvarSlet
 3. Nå har jeg vært på vinterferie en hel uke og i morgen må jeg gjøre som deg, fylle opp med vårens kjøre blomster, og gjerne perleblomster, så herlig å se dem hos deg idag.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det altså bare så forårsagtigt lækkert ud Susan, man bliver jo nærmest i solskinshumør. Det er så dejligt at fylde rummene med masser af forårsblomster.
  Kæmpe krammer fra mig.

  SvarSlet