torsdag den 7. januar 2016

Velkommen til det nye år - og velkommen til sne

Så kom vi igang med det nye år, og jeg imens jeg overvejrer om der overhovedet er sket nok til at lave et "tilbageblik" i det gamle år, skal I lige se hvad der morer mig i disse dage. 


Ja vi har endnu ingen sne - så det er ikke den der spreder glæde, men vi har masser af frost og en windchill faktor der får selv en tykhudet midtjyde her til at fryse. Hundene som aldrig har været vilde med mudder og bløde græsplæner syntes det er en fest at lege fangeleg i disse dage - og så finder de stor underholdning i isen på stentruget på vores terrasse.


Og den energi og glæde som de lægger i "is-projektet" smitter af på mit humør. Sådan en energi vil jeg også forsøge at tilgå det nye år og alle dets udfordringer. Jeg har planer om at tænke lidt mere på hus og have, holde lidt mere styr på ukrudtet og få flyttet lidt om i bedene, få besøgt nogle spændende haver - og ikke mindst få lidt flere middagslure i orangeriet. Jeg skal nyde at vi skal ud og opleve verden og jeg glæder mig til at kunne sige at jeg har "rundet" et skarpt hjørne.

Ja alt det som jeg skal igang med at planlægge og tænke over når forkølelsen og ørepinen altså er ovre igen.


Tiden flyver jo afsted, og snart er det tid for tulipaner og alt det grønne. Det er kun 1/2 år siden at hvalpene legede i vandet på en varm sommerdag, og nu på en kold vinterdag er det stadig til stor morskab. Snart er Sarpa så stor en pige at hun må kan være fjollet og vild som hun drømmer om, og helt uden vi opdager det så er hun så voksen at de værste hvalpestreger er ovre. Ja en hvalp i huset tager mere tid og kræfter end man måske tænker over - og når vi får tiden tilbage igen, så ved jeg at en god del af den vil gå til at få ordnet nogle ting i haven.


Men der er længe til der bliver grønt uden for. Ja lige nu venter vi på at få noget af den lovede sne. Vinterens første sne. Jeg ved at nogle af jer har haft så meget sne allerede at I nok ikke behøver mere, men det gør jeg altså :-)
I morgen håber jeg at kunne vise snebilleder i massevis - og med huen trukket godt ned om ørene vil jeg ud og mærkede det hvide og kolde snedække.

*Rigtig god aften og nyd jeres vintervejr*

7 kommentarer:

 1. Tak kære Susan.
  Jeg har også en her der gerne vil have et sne bad, lege i sneen med hovedet i sneen og rumpen i vejret.
  Så hvis vi bare kunne få lidt sne så det blev lidt mildere i havet, istedet for det her vejr, hvor det føles som 15 minus grader selvom det står minus 2 på måleren.
  Men lige nu er der intet her.
  Fortsat god aften og jeg håber at der kan vises sne billeder i morgen.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Kære Susan -Jeres hunde har så smukke farver -ofte siger vi at noget "er gråt og kedeligt" men jeg elsker faktisk grå, alle de grålige nuancer med tvist af blåt, grønt, ametyst og brunt. Det har en underspillet skønhed som jeg elsker! Hmmm sne ja, det er vist på vej, og det er smukt -virkelig smukt, jeg kan godt forstå du glæder dig:) kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Kære Susan, det er så herligt den glæde dyr kan give os, lige som haven er de balsam for krop og sjæl. Jeg har selv en drenge - hund, en cavaliere King Charles spaniel på 6 år og 4 kaniner. Ja tak lad os så få noget sne, nyder faktisk disse dage med frost og kulde, synes det er så dejligt frisk, hader regn og rusk.

  SvarSlet
 4. OH, Lovely dogs, sooo sweet. You don't have much snow, neither we here. We have now 30C degrees cold hrrrrrr.... I wish you a very Good New Year :)

  SvarSlet
 5. Ja de tager tid de små, men de er nu charmerende og bliver så hurtigt store.

  SvarSlet
 6. Så skjønne hunder:) Lengter etter snø jeg også, men den lar vente på seg.

  Godt nytt år:)
  Klem Marianne

  SvarSlet
 7. Hej Susan, smukke kølige billeder fra haven og et lækkert lunt med brændeovnen :o) det er sådan vi godt kan lide vinteren.
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet