lørdag den 31. marts 2018

Rigtig god påske

Kære alle

Så blev der en rolig stund til en lille påskehilsen til jer som kigger med her på bloggen. 


Helligdagene er i år helliget et meget vigtigt projekt..... nemlig at hjælpe vores meget gode venner med at få monteret deres store drøm - et Helios Antique orangeri fra Pavillion Danmark. Et glashus af den skønneste slags.... stort og virkelig fint.


En stort glashus til de store drømme.... ja det kræver en stor plads. Og dét har Sanne og Bent. Masser af plads og en fantastisk udsigt over markerne.


Både vi og hundene har været flittige - og vi har hygget os. Det er jo ikke første gang at Jesper og jeg har monteret glashuse fra Pavillon Danmark, så det hjælper lidt på "puslespillet". Det er ikke et job for en eftermiddag..... men bestemt et overskueligt projekt. 


I går holdt vi rejsegilde - med alt hvad der hører sig til, og i dag har vi været i fuld sving med at monterer glasset. Vejret har været temmelig samarbejdsvillig - og vi har hverken fået sne eller slud som mange har hygget sig med. Ja vist har der været en bidende kold vind - men også masser af sol. Vi klager ikke :-)


Solcremen har været i brug - men vinden her i det vestjydske gør også sit. Derfor har de glade "have-damer" her også ret røde kinder.... ja ud over de store smil altså.  


Nyd helligdagene - og hyg jer med hinanden for at holde varmen :-) Vejrudsigterne lover at foråret er på vej, og jeg er SÅ klar til at se det hele blive grønt derude. 

RIGTIG GLÆDELIG PÅSKE

7 kommentarer:

 1. Det ser vel nok fint ud! (Og deres collie ligner vores Olga :-)). Fortsat god påske til jer alle!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana.
   Ja.. det er et flot hus :-) Og Timmy er den skønneste "langsnude" - og ganske som du siger ligner han Olga <3
   Også dejlig påske til dig og dine.
   KNUS

   Slet
 2. Dużo radości w te święta :-).

  SvarSlet
 3. Hei Susan.
  Flott å kunne være til hjelp. Det kommer til å bli flott. God påskesøndag til deg og dine.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 4. Det er så fint at I kan hjælpes ad, og jeg håber, håber, håber at du har ret i at det bliver forår nu

  SvarSlet
 5. Sikke da et dejligt påskeprojekt - at hjælpe gode venner med at opfylde deres drøm :0) hyggeligt.. Sikke da en fantastisk udsigt, de får derinde fra..

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.