lørdag den 8. april 2017

Når man nu så dårligt kan vente...

Ja..... vi må jo vente lidt på at kunne gå i gang med at lave de nye stier rundt i haven, men derfor kan man jo godt arbejde foran. Og én af de ting som jeg har glædet mig allermest til at få frem fra gemmerne er denne skønne lille sag af et havehus. 


Et "skildvagtsskur" af den skønneste slags som vi har købt ved "Den Engelse Gartner" og som i alt for lang tid blot har ventet på at vi blev færdige med "projekt hegn". Ja egentligt er det uendeligt meget længere siden jeg forelskede mig i det efter at have set det i en reklame, så nu er det dejligt endeligt at få "sin nye kærlighed" frem i lyset.


Og det er nemt at samle :-) Min søde mand havde kastet sig over projektet imens jeg var inde for at lave frokost... og vupti så var han godt i gang. Frokosten fik lov at vente 5 minutter imens jeg skulle hjælpe med at holde et par af siderne, men så var det vel også det :-)


"Sarpa-klatre-fis" var selvfølgelig inde og bese "byggeriet" fra den indvendige side.... imens min mors hund Alma, mente det var sikkerest at vente uden for.


Tanken er... at her kan de haveredskaber som vi sædvanligvis bruger i haven have sit sommerophold. Vores pladsforhold er jo unægteligt i den mindre ende så at have de mest brugte redskaber i haven, vil også give en smule plads i den overfyldte garage.  Den skal stå op af hegnet ind mod naboen - for enden af den sti jeg venter SÅ meget på at få anlagt. For når dén lille del af stien er på plads.. så er det også startskuddet for højbedene og ALT det sjove der skal foregå der.


Du kan se skildvagts-huset og mange andre 
SKØNNE og lækre havesager hos Den Engelske Gartner 

SKØN WEEKEND 

6 kommentarer:

 1. Kære Susan, dit lille skur er helt igennem skøn, dem har jeg også savlet over :-). Det bliver da så flot i din ny renoveret have, dejligt med noget nyt og dejligt at få indfriet nogle forventninger man har ventet længe på :-) Forsat god arbejdspåske og forhåntlig også lidt afslapning :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. ohhh jeg er grøøøøøn af misundelse....blågrøn :) :) :) njarrr, det er dig så velundt, sikke meget der sker i jeres have.... kommer der egen bog ud af det mon

  SvarSlet
 3. Hvor er det et fint skilderhus, jeg kan godt forstå, at I ikke kunne vente længere med at få det sat op. Det er en super god ide med sådan et lille hus til sommeropbevaring. Her står de mest brugte redskaber i grillhytten og hvis jeg skal være helt ærlig, irriterer det min æstetiske sans :-). Jeg er så heldig at have en handy mand, der er god til at snedkerere, så der kommer lige en ting mere på hans to do liste :-).God søndag til jer. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Åh vad fint! Jag ser fram emot att få följa er nya trädgårdsresa! :)
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Sikke da en god idé :)
  Det er jo en kanon god løsning, hvis opbevaringspladsen efterhånden bliver lidt trang :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.