lørdag den 20. april 2013

Vinderen er........

Så har jeg fundet en vinder af min Give Away.
Præmien var 2 billetter til Livsstilsmessen på Ledreborg - billetter som jeg venligt havde fået foræret af Pavillion Danmark, netop for at kunne give dem videre til én af jer. Jeg skrev jo og fortalte jer hvor meget jeg selv glæder mig til messen, og dét kan jeg bestemt se i jeres kommentarer at I også gør. Den eneste regel for at deltage, var at skrive hvad I glædede jer mest til at opleve på messen, og det har I gjort så flittigt. Det har været en fornøjelse at læse - og nogle af jeres beskrivelser har været så levende, at jeg nærmest har kunne se det for mig.


*Sherpa fandt det heldige vinderlod *

Jeg har fået masser af gode indput og gode råd mht. påklædning, bespisning og andre "shoppe-tips"... det har været super godt og spændende læsning. Tusind tak for at dele jeres tanker - og for at have lyst til at deltage. 


VINDEREN ER
 Anne Mette med bloggen CuginaK


CuginaK skrev i sin kommentar:

Sikke dog en dejlig give away, det vil jeg gerne deltage i. Jeg har været med fra starten (dog ikke 2012 pga sygdom), Ledreborg ligger nærmest i vores baghave, men vi har desværre ingen fribillet-bekendte. Du skal glæde dig til det hele Susan, håbe på godt vejr, sætte god tid af og, mit råd, pakke en god madpakke og have drikkevarer med, så I kan trække jer lidt væk fra vrimlen og holde en frokost pause. Man kan sagtens købe det, jeg synes dog det er rart med lidt "ro". Husk også at se blomsterdeko på slotspladsen og slotshavens pæonbed. Ang trækvogn, så kan man de fleste steder få sine køb sat til side og inden man går, kan man låne en vogn i information til at køre købene til bilen. Som jo dog kan være parkeret et stykke væk. Man kan gå til/fra pladsen via vagterne. Hvis det regner, husk gummistøvler, det er stadigt hyggeligt. Go' tur, måske ses vi :)

Stort tillykke med præmien Anne Mette, jeg håber du får en skøøøøn oplevelse på messen og at du får dine forventninger opfyldt. Jeg håber også du får lyst til at kigge ind forbi på Pavillon Danmarks´s stand - de vil helt sikkert tage godt imod dig.
Send mig en mail på mail@sherpa.dk med din adresse så sender jeg billetterne til dig.

Jeg håber at I alle kommer afsted.. med eller uden "vinder-billetter".  Og når I blandt alle de smukke og spændende stande når til dén fra Pavillon Danmark - så hils dem fra mig derinde :-)
*Måske vi ses?*

"Pavillon Danmark er jo firmaet bag vores skønne Orangeri i haven. Jeg elsker det udtryk som deres drivhuse og orangerier har - enkelt, klassisk og de passer perfekt i den romantiske stil som jeg elsker så meget. Og så står firmaet jo for kvalitet og god service - og det er vigtigt når man skal ud og investerer i ny "have-luksus". Jeg syntes de passer perfekt ind på en messe som Ledreborg, og jeg glæder mig til at møde dem på deres stand."

*STORT TILLYKKE*

9 kommentarer:

 1. Ej, hvor suuuuuuper dejligt, giv Sherpa et KÆMPE kram fra mig, tusind tak til både ham og dig. Sikke en dejlig måde at starte en skøn solskinsweekend på. Sender dig en mail. Og vi vil helt sikkert besøge Pavillion Danmark, både for at takke og for lige at høre lidt om nogle tanker, vi har ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro at Sherpa har fået et kram.... :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Til lykke til den heldige vinder :-)

  SvarSlet
 3. Et stort tillykke til den heldige vinder... :0)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke til Anne Mette. Og øv herfra ;)
  Hvor er det bare nogle skønne billeder af hvalpene og alle dine skønne krukker <3
  Kæmpe forårsknus

  SvarSlet
 5. Stort tillykke til den heldige vinder :) Vi glæder os til at få besøg af dig på udstillingen.. hilsen Pavillon Danmark

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.