lørdag den 23. marts 2013

Give Away for dem med hang til Ledreborg

Give Away´en er afsluttet - og en vinder er ved at blive trukket.

Jeg glæder utroligt meget til pinsen - for vi skal nemlig til Livsstilsmessen på Ledreborg.

Pavillon Danmark, som også har en stand på messen har været så søde at forære os 2 billetter.... og det er vi mægtig glade for. Jeg har drømt om selv at opleve den messe i mange år, og nu skal det være.

Pavillon Danmark er jo firmaet bag vores skønne Orangeri i haven. Jeg elsker det udtryk som deres drivhuse og orangerier har - enkelt, klassisk og de passer perfekt i den romantiske stil som jeg elsker så meget. Og så står firmaet jo for kvalitet og god service - og det er vigtigt når man skal ud og investerer i ny "have-luksus". Jeg syntes de passer perfekt ind på en messe som Ledreborg, og jeg glæder mig til at møde dem på deres stand.


Give Away
Pavillon Danmark har også været så søde at sende 2 ekstra billetter med som jeg kan udlodde her på bloggen til jer.
Reglerne er simple. Læg en kommentar under indlægget her, hvor du fortæller hvad du glæder dig mest til at opleve på messen.

Vinderen udtrækkes bland alle kommentarer lørdag d. 20. april

*Rigtig god fornøjelse*

57 kommentarer:

 1. Det var flot af dem at sende 2 med.

  Hvad jeg glæder mig mest til - ja, hvor skal jeg starte. :-) Det hele, for jeg har nemlig ikke været der før. ALT simpelthen, må svaret derfor være. :-)

  God påske
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du har lyst at være med Birgitte.... Og når du siger ALT - så har du det vist cirka ligesom jeg.
   Knus

   Slet
 2. Ej hvor fedt kære. Glæder mig mest til oplevelsen i sig selv. Man bliver bombarderet med nye indtryk, nye ønsker til de drømme man har i forvejen, stemningen, nye idéer - men kunne da især også sagtens glæde mig til et gensyns-knus med dig :o)

  Masser af påskekram fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhh hvor er du bare sød Lise.....
   Det kunne helt bestemt være hyggeligt at mødes - og gensyns-knus dét kunne jeg bestemt også godt tænke mig.
   KNUS

   Slet
 3. Jeg glæder mig til det hele :-) Spændende stande der bugner af lækre ting og sager, stemningen, fine udstillinger og stilleben på standene, de tusindvis af blomster og fint sommervejr :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan lige se det for mig....
   Skønt.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 4. Stemningen på Ledreborg. Sidst jeg var der blomstrede ramsløgene! Smukt syn! Det er en skøn park og selvom der er mange mennesker, føles det ikke sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig nok også smukt Bente.
   Mange søndagshilsner fra Susan

   Slet
 5. Hvor ville det være en 'sweet deal' at få lov at komme med her. Jeg plejer at prøve at overtale min familie til at tage med, og sådan cirka hvert andet - eller tredje år lykkes det. Men boy. Jeg er til hele derude: Sommer, stemning, smukke ting og sager - og i det hele taget kunne jeg glæde mig over endeligt at være ude plus de hvide skumblomster som plejer at dække skovbunden på den tid af året.

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig giveaway! Jeg vil gerne være med i lodtrækningen. Du ved jo at jeg er helt vild med jeres orangeri, og jeg må sige at det jeg allerhelst vil se, er Pavillon Danmarks stand.
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker at på Pavillon Danmark bliver rigtig glade for at høre Nana. De vil med garanti også tage godt imod dig.
   Fortsat god weekend
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
 7. Allermest til hele pakken! Jeg er Ledreborg-jomfru, så bring it on!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jomfru - lige som mig :-) *Fnis*
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 8. Det ville være dejligt at vinde:o)
  Jeg glæder mig til at gå rundt derude i Ledreborg og nyde den særlige stemning der er i parken når der er messe og elsker i den grad at kikke på de skønne bolig- og haveting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha hvor jeg bare glæder mig endnu mere når jeg hører jer fortælle... jeg får jo helt kriller i maven ved tanken om det hele.
   Måske jeg skulle udtænke mig en lille trækvogn?
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 9. Sikken en flot gave at få, og at du så også får 2 til at udlodde, herligt... Jeg har aldrig været der før... Men jeg ville da helt sikkert bare glæde mig til helhedsoplevelsen. Har set mange billeder derovre fra, og det har jo været overvældende... Flotte boder og udstillinger, skønne dekorationer, og dejlige mennesker... Det må være det jeg ser frem til.. :0) God søndag til dig.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det lyder herligt ikke Heidi. Det er bestemt skønne billeder jeg også har set.
   Også god søndag til dig.
   Forårshilsner fra Susan

   Slet
 10. Jeg har aldrig været der før - men har hørt og læst så meget positivt om udstillingen.
  Det ville bare være så SKØNT at kunne opleve DET ALT SAMMEN og endda inviterer en god haveveninde med.
  Så jeg deltager meget gerne i konkurrencen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det kunne være skønt at tage haveveninden med. God ide Sanne.
   Fortsat god weekend.
   Hilsen Susan

   Slet
 11. Jeg har efterhånden været på messen en del gange, og jeg GLÆDER mig hvert år til alle de skønne blomster (især roserne plejer at være fantastiske) og havetilbehør-sagerne og, ikke at glemme, de skønne brokante fund - OG stemningen under de grønne træer - ohhhh det bliver en skøn tid. Og hvis jeg kunne vinde billetter, så er det jo perfekt.... men jeg skal nu af sted under alle omstændigheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Roser Sussi..... Det lyder skønt. Jeg MÅ altså have arrangeret en form for "vogn" at have med.... Hvad har du mon gjort de andre år?
   Måske vi ses.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 12. Hej Susan.Jeg ville også elske at vinde billetterne til Ledreborg.
  Skønt sted med smukt slot og park.Har været der nogle gange for en del år siden,og var begejstret for det hele......blomsterne haveting og alle de dejlige stande der sælger ting som man bestemt ikke kan leve foruden.Rigtig god søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ting man ikke kan leve foruden... :-) Herligt.. og godt jeg er begyndt at spare lidt op.
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
 13. Jeg ville også elske at vinde og hvad jeg ville glæde mig mest til......det hele jeg har nemlig aldrig været der før

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har du det vist lige som mig... Jeg glæder mig også til det hele.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 14. Sikke en DEJLIG Give Away - Jeg har aldrig været på messen men det har længe stået på min ønskeliste og komme derned og se, mærke, røre, dufte, smage... Så krydser finger for jeg bliver den heldige vinder af de 2 billetter :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ønskelister er go´e Tanja - men "Done-lister" er meget meget bedre ikke? :-)
   Fortsat god søndag.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 15. Jeg har hang til Ledreborg og vil meget gerne være med i kampen om de 2 billetter. Jeg var der sidste år for første gang og jeg siger bare WAOW! Der er så utroligt flot med flotte stande med blomster, tøj og brugskunst, så jeg har en drøm om at komme afsted igen. Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forestille mig at det var en stor oplevelse at se for første gang.... Jeg glæder mig også.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 16. Jeg ønsker ikke at deltage i lodtrækningen. Jeg kan nemlig ikke komme ;-) Jeg skal være hundesitter for verdens bedste Lukla og jeg GLÆDER mig :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare dejligt Marianne..... Jeg ved at tøsen også glæder sig til at komme på "weekend" :-)
   Knus

   Slet
 17. Sikke dog en dejlig give away, det vil jeg gerne deltage i. Jeg har været med fra starten (dog ikke 2012 pga sygdom), Ledreborg ligger nærmest i vores baghave, men vi har desværre ingen fribillet-bekendte. Du skal glæde dig til det hele Susan, håbe på godt vejr, sætte god tid af og, mit råd, pakke en god madpakke og have drikkevarer med, så I kan trække jer lidt væk fra vrimlen og holde en frokost pause. Man kan sagtens købe det, jeg synes dog det er rart med lidt "ro". Husk også at se blomsterdeko på slotspladsen og slotshavens pæonbed. Ang trækvogn, så kan man de fleste steder få sine køb sat til side og inden man går, kan man låne en vogn i information til at køre købene til bilen. Som jo dog kan være parkeret et stykke væk. Man kan gå til/fra pladsen via vagterne. Hvis det regner, husk gummistøvler, det er stadigt hyggeligt. Go' tur, måske ses vi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for alle de gode fif, ideer og råd - meget brugbart for en begynder som jeg.
   Og ja - måske vi ses :-)
   Mange mange hilsner fra Susan

   Slet
 18. Det var lidt af et tilbud. Jeg har været der mange gange og elsker at blive inspireret af de mange skønne stande. Der er en særlig stemning i den flotte park, så hvis jeg skal fremhæve noget, må det være stemningen af opnåelig bohemeluksus, jeg holder mest af ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj altså.... Jeg glæder mig.
   Mange spændte hilsner fra Susan

   Slet
 19. Sikke skønt med 2 ekstra billetter. De står meget højt på min ønskeseddel, jeg var der sidste år med en veninde og vi lovede hinanden at det skulle blive en tradition. Jeg faldt helt sikkert for alle de smukke farver og blomster! Virkelig stemningsfuldt. Krydser fingre, ville så gerne kunne overraske min veninde med evt, fribilletter:-):-) hilsen Mette Lynghøjen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare som en rigtig god ide.... En tradition med en god veninde - skønt.
   Forårshilsner fra Susan

   Slet
 20. Uh, hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert glæde mig til de skønne blomster, den hyggelige stemning og det forhåbentlig gode vejr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte.
   Ja - jeg kan forestille mig at vejret vil betyde en hel del om hvordan man oplever messen.
   Men gode gummistøvler har altid været et hit... og nok noget jeg også skal ha med i bilen.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 21. Hvis jeg er så heldig at vinde. Vil jeg glæde mig til at se, nyde og smage på herlighederne Ledreborg livsstilmesse tilbyder. Jeg vil invitere min søde familie med og vi vil sammen nyde en skøn dag med alle dens oplevelser:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria.
   Det lyder dejligt at inviterer familien med... rigtig god ide.
   De vil nok også sætte pris på sådan en dag.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 22. Det var dog en skøn Giveaway. Jeg har været på Ledreborg alle årene og jeg SKAL der igen i år, også selv om jeg skal på arbejde.
  Jeg glæder mig altid usigeligt meget. Et godt fif Susi er at være der tidligt, så du har hele dagen.Jeg plejer gerne at gå rundt og suge det hele til mig for derefter at starte forfra og købe de ting jeg har udset mig. Der er masser af lækre steder hvor man kan holde en Pause med en kop kaffe, lidt at spise eller en stor Is.
  Pæonerne er virkeligt et must at se, jeg mener der er omkring 100 forskellige (eller lige der omkring) de står til venstre for hovedingangen, der hvor der er en stor plæne.
  Tag noget fornuftigt fodtøj på, du kommer til at gå mange kilometer. Er det varmt bliver du mega støvet. Så lad være med at tage noget hvidt tøj på der ikke tåler støv.
  Ledreborg er et at årets stårste højdepunkter. Du kan godt glæde dig.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda.
   Tak for masser af gode ideer og råd... Fodtøj og beklædning er ikke en uvæsentlig ting.
   Jeg er også mest til "modellen" med at kigge først, og så shoppe bagefter... Erfaringen har bare lært mig, at jeg skal købe når jeg SER tingene.... ellers kan de godt være væk når jeg kommer igen. Jeg bliver så skuffet... :-/
   Pæonerne - dem glæder jeg mig også til. De står vel også flot på det tidspunkt, om vejret altså vil.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 23. Whups..undskyld jeg fik skrevet dit navn forkert, jeg mener selvfølgelig Susan..;)

  SvarSlet
 24. Jag hoppas på tur och länkar från min blogg.

  /Helen

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være hjerteligt velkommen Helen, men husk at fortælle hvad du glæder dig mest til ved messen ;-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 25. Jeg glæder mig rigtig meget til Ledreborg Livsstilsmesse fordi det er en tradition som min mor og jeg tager til hvert år. Det har vi gjort siden jeg var lille.
  Sidste år kunne jeg ikke komme af sted, da jeg fik leukæmi og var rigtig syg.
  Så i år er det ekstra særligt for mig, da det også er symbol på, at jeg har fået det bedre og kan leve videre med mit liv, som jeg har kunnet tidligere. Det ligger også en måned efter min sidste store kemo, så jeg kan nå at blive frisk til at gå rundt :) Det er bare perfekt timet.
  Jeg glæder mig rigtig meget til igen, at kunne komme af sted og få alle de dejlige indtryk og oplevelser, som der er på livsstilsmessen. Et par fribilletter ville bestemt gøre oplevelsen det bedre, men vi skal helt sikkert af sted uanset hvad :)
  Venlig hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria.
   Hvor er det dejligt at høre at du er bedre... Det er en hård omgang du har været igennem. Jeg kan sagtens forestille mig hvordan du må glæde dig til at komme afsted igen - og hvad det på alle måder betyder for dig. Alle de smukke ting og oplevelser som jeg selv forventer at se på messen er da også fantastisk - og lige til at blive glad i låget over.
   Dejligt at I skal afsted igen.... Måske med et par fribilletter i hånden :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 26. Jeg har i flere år drømt om Ledreborg Livsstilsmesse uden at få gjort alvor af at komme afsted, men i år må det være! Og 2 fribilleter frister da ekstra meget! Jeg har fulgt med i opførelsen af dit orangeri, og jeg kan godt forstå din begejstring. Vi er nu så småt begyndt at orientere os lidt på markedet, sååå om nogle år måske vi også kan fremvise et eksemplar på grunden! Mange hilsner Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin.

   Spændende hvad tankerne om et orangeri føre med sig.... Måske I skal kigge forbi på Pavillon Danmarks stand på Ledreborg, måske I får noget inspiration - eller ligefrem bliver fristet :-)

   Jeg var en tur omkring din blog - og jeg vil da også spændt følge med i dine andre haveplaner.

   Mange hilsner fra Susan

   Ps. Fortæl lige hvad det er du glæder dig mest til at opleve på messen - for ellers er du ikke med i lodtrækningen :-)

   Slet
 27. Hej Susan,
  Jeg vil glæde mig til at se og besøge alle de udstillere jeg kan nå.
  Specielt har jeg lyst til besøge Pavillon Danmark. Vi er på udkig efter et nyt drivhus/Orangeri.
  Jeg har aldrig oplevet skønne Ledreborg og ville glæde mig meget.
  Foråret er på vej og endnu en skøn havesæson er på vej.
  Skøn blog du har jeg fast følger. Skønne sager du fandt i dag.
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Jamen du kan da nå dem alle :-) Måske man skal komme tidelige - men nå alle. Dét skal vi da.
   Jeg har godt forstå at du har lyst at besøg Pavillon Danmark. Jeg har set nogle af deres udstillinger før, og de er rigtig flotte.
   Jeg er sikker på at de gerne vil vise frem og fortælle dig hvad du har brug for af info - og så må du endelig hilse dem fra mig :-)
   Ja - NU skal vi ud og nyde at foråret er kommet... og vi skal rigtig ha jord under neglene :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 28. Ledreborg har jeg besøgt et par gange, men det er efterhånden et par år siden, så det kunne være fedt at vinde et par billetter dertil, så messen kunne blive besøgt igen. Og måske man kunne møde et par bloggere der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så kan jeg godt forså du gerne vil afsted igen... Jeg har hørt fra andre at det er svært at undvære når man først har været det.
   Og et par bloggere... ja mon ikke :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 29. Besøgte pavillon messen for 2 år siden på Ledreborg, men måtte bakke baglens ud fordi jeg blev ved med at savle.... ej spøg til side, Ledreborg er en god start på året hvor man bliver inspireret og i år har jeg lokket min søster fra fyn med UH hvor vi glæder os

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.