fredag den 15. juni 2018

Fra "beauty" til "bølle"

Det er nu temmelig sjovt at bo i hus med et par særlige og finurlige væsner som vores hunde. Lukla og Sarpa får mig dagligt til at smile og til at føle glæde - og de er virkelig underholdende. Ingen kan være sikker på hvad der sker omkring dem - for de sjove indfald står i kø, og det er ganske vist rigtigt at racen kræver en ejer med humor. 


Jeg har før fået virkelig gode billeder af dem foran havelågen - ret gode "beauty-shoot" faktisk. Så forventningerne var store da Sarpa stillede sig flot, og roser, løvefod og digitalis også stillede sig an.


Men da Lukla dukkede op på "sættet" med en mere "ballade-betonet" adfærd, så var det tydeligt at Sarpa så muligheder for at få gang i lidt sjov. Hvor mange potedask skal hundemor mon have på hovedet før man får hende startet? Ja - det blev testet og snart rullede de rundt og havde den største og gladeste fest.


Ja jeg fik et par af mine "beauty-shoots" - men bedst af alt er nok "bølle-billederne" som fulgte. Livet skal være sjovt og festligt når man er hund.... og det håber og tror jeg også at vores tibbe-piger syntes.

HAPPY

3 kommentarer:

  1. Herlige billeder. Dejlig at selvom hundemor er voksen og sat, sagtens kan være med på sjov og ballade. Det giver altså en masse smil i hverdagen med at have et par hunde, men selvfølgelig osse en del arbejde.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
  2. Very beautiful photos, like from a book. Amazing white fence, sweet dogs and flowers. I really love these photos. Very inspirational. :)

    SvarSlet