onsdag den 6. april 2016

5 års jubilæum - Give Away til mine glade følgere.

Tænk engang...... så kom dagen hvor bloggen her kan fejre sit 5 års jubilæum. Det føles som den anden dag jeg trykkede "udgiv" på mit allerførste indlæg, men sikke meget der alligevel er sket siden da.
Du kan se mit allerførste og lillebitte indlæg HER :-)


Bloggen har udviklet sig over årene, og billederne er blevet større og bedre, ligesom jeg nok også er blevet bedre til at skrive. I perioder har jeg været mere aktiv end andre, men altid har jeg nydt og sat stor pris på jer som følger med herinde. Mange af jer er utroligt søde til at lægge en kommentar, ligesom jeg hygger mig særligt meget med at få en mailhilsen en gang imellem. Mange virkelig dejlige bekendskaber har vi fået via denne blogverden, og både min mand og jeg har mødt uendeligt mange spændende og inspirerende mennesker. Jeg har fået SÅ meget god inspiration på I andres blogge, og jeg har virkelig nydt at være en del af alt den glæde og positivitet som blogverdenen heldigvis er så fyldt af. Ihhh hvor har det været nogle gode år.


Historien bag "My loving home and garden" er den at vi gik med en drøm i maven - en drøm om et drivhus. Meget hurtigt blev vi forelskede i et "Junior Orangeri" fra Pavillion Danmark, og drømmen ændrede sig hurtigt til virkelighed. Ventetiden blev brugt til at støvsuge internettet for inspiration til at bruge sådan et fint glashus, og information til det meget praktiske omkring det. Men der var til min skuffelse bare ikke meget at finde om emnet, og derfor tænkte jeg at dét kunne jeg da bidrage med - og tanken var dén der blev levende da jeg lavede bloggen.


Derfor har bloggen også en side hvor du kan følge hele processen med klargøringen og monteringen af et Junior orangeri. Alt det tekniske med fliser, hvordan rammen er montereret, glasset der bliver sat i - og ja alt det der skal gøres inden man kan begynde at nyde livet som drivhusejer.
Du kan se eller gense siden HERBloggen er i dag både fyldt med alt det gode fra livet med hus og have - hvordan vi forsøger at leve det gode og glade liv imens årstidernes skifter og alverdens gøremål og sjove ideer bliver ført ud i livet. Hvordan en grøn oase kan bruges til at samle energi og glæde, og hvordan en have kan virke som god medicin når helbredet ikke altid arter sig.

Min blog er blevet en stor del af mig - og derfor er jeg utrolig glad for den runde dag.


GIVE AWAY
Og sådan et glad jubilæum skal jo fejres sammen med jer - for uden jer ingen blog. Derfor udlover jeg sammen med Pavillon Danmark et par skønne livsnyder præmier til jer. 

"Hvad du kan vinde"

2 entrebilletter til Ledreborg Livsstilsdage 2016. 
En livsstilsmesse som jeg selv syntes er helt fantastisk.


eller

Et eksemplar af den nye flotte bog om drivhuse som netop er kommet i handlen
Drivhuset - Dyrkning, indretning, afslapning
 skrevet af Bente Mortensen, Jesper Carl Corfitzen


"Hvordan deltager du"
Det er nemt og alle kan være med..... 

Skriv en kommentar herunder hvor du fortæller hvilket af mine indlæg på bloggen som du har nydt mest. Skriv hvilke dato det er udgivet, eller link gerne til indlægget.
(Du kan søge indlæg via søgefunktionen i menuen til højre)Fortæl gerne lidt om hvorfor du har valgt netop dét indlæg - så bliver jeg ekstra glad. 

"Det praktiske"

Alle deltager med ét lod - og alle kan vinde én af præmierne. 

Ønsker du dig specielt én af præmierne - så skriv gerne det også. Måske du ikke har mulighed for selv at deltage i messen, og derfor kun ønsker dig bogen.

Vinderen findes lørdag d. 16 april ved tilfældig lodtrækning.


Selv vil jeg fejre dagen med et stykke chokolade og en god kop kaffe- og så vil jeg glæde mig til endnu et år her på bloggen.

*Havehilsener og knus fra Susan*

33 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide dette indlæg fordi det går til et godt formål,og så er de så flotte.
  http://mylovinggarden.blogspot.dk/p/hklede-hundesenge.html
  jeg vil helst vinde Drivhuset - Dyrkning, indretning, afslapning
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med jubilæet :)
  Jeg har svært ved at vælge blandt dine indlæg, da du ofte har nogle skønne billeder med, hvor jeg nyder at se hvor fin verden er. Blandt andet var det utroligt fine billeder I har taget på Island.
  Mit favoritindlæg er dog nok dette - på grund af den dejlige forårsstemning :)
  http://mylovinggarden.blogspot.dk/2014/05/en-hjere-enhed.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke med det fine jubilæum! Jeg er meget glad for at læse med, fordi din blog udmærker sig ved at være så æstetisk. Det er simpelthen øjenguf hver gang.
   Mit yndlingsindlæg stammer fra den 31. januar i år - jeg var solgt på stedet og pludselig kom en vintertur til Island meget højt på ønskesedlen skøjtende ind fra venstre - den havde jeg bestemt ikke set komme! Det har ikke så meget med have at gøre, men kendetegner dine indlæg: det er creme del a creme!

   Slet
 3. Kære Susan.
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg kan ikke udpege et bestemt indlæg, for du gør det virkelig godt, indlæggene og billederne er super gode.
  Men der er en ting jeg ønsker mig på din blog, det er et søgefelt, hvor man kan søge på tidligere indlæg, eller ord der indgår i indlægget, feks. fiskekugle, for så dukker de indlæg op, som du har lavet, hvor ordet indgår i. Det er utroligt svært at finde frem til ældre indlæg, hvis man ikke kan huske hvornår de er udgivet.
  Jeg har selv stor glæde af søgefeltet på min egen blog, da min hukommelse bestemt ikke er af de bedste :-)

  Jeg glæder mig til endnu flere indlæg og dejlige billeder fra dig.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Tusind tak for dine indput..... Jeg har straks tilføjet et søgefelt i menuen til højre.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. Tak, det vil jeg helt sikkert gøre brug af.

   Slet
 4. Jeg vil også ønske dig hjertelig tillykke med dagen. Din blog er bare så flot og in spirende....tak for dig.
  Da jeg aldrig har været rundt på de store livsstilmesser kunne det
  da blive en oplevelse...
  Må sige dit orangeri er skønt og hyggeligt.
  Mange hilsner fra grethe

  SvarSlet
 5. Kæreste Sudan.
  er er så mange gode indlæg, fortællinger og beretninger på din blog så jeg kan ikke vælge. Det er jo også derfor jeg begyndte at følge din blog længe inden jeg fik en blog selv. For mig er din blog en fortælling om en have et hus, en familie med mand og kone og deres to herlige hunde. Beretninger om deres ture til Harzen, Island, Nordtyskland, Lemvig. Inspiration fra en have som er så smuk og der bliver serveret herlige pandekager med sirup til :-)
  Så hvis det skal være et indlæg jeg skal vælge bliver http://mylovinggarden.blogspot.dk/2015/11/endelig.html. Men der er så mange at vælge så det kunne også være det med Dahlia udstiilingen eller snow wonderland....
  Glæder mig til de næste mange nye indlæg fra din side.
  Kh.
  Jack og Kirsten.

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen - det er en stor fornøjelse for mig, at følge din blog. Flotte billeder og meget inspirerende 😀 kh. Jeanne

  SvarSlet
 7. Tillykke med bloggens fødselsdag i går. 6april er også min fødselsdag :P Jeg vil give Fru Pedersen ret i at et søgefelt er godt, for jeg kan ikke finde det indlæg jeg ledte efter. Det var dét indlæg, der fik mig til at følge din blog. Det handlede om en hvid rose, som du vist nok havde fået af en kollega, den var så smuk, men også lidt sart og stod derfor i drivhuset. Merrion hed den måske? Jeg kan huske at jeg blev rørt over indlægget og det fik mig til at udforske resten af din blog.

  Jeg ville meget gerne vinde billetterne, hvis mit indlæg kan komme i betragtning uden decideret link, men hvis ikke, er det også helt fint. Jeg er bare glad for at følge dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sandie.
   Det er en meget præcis beskrivelse af indlægget - så jeg ved hvilket du mener :-)
   Jeg har dog på anbefaling fra Anette Pedersen lagt et søgefelt ind i menuen til højre hvis du en anden gang skal søge efter noget herinde.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
  2. Hej :) Sjovt, jeg fik ikke en melding om, at du havde svaret :) Men super med et søgefelt! :) Så går jeg lige tilbage og læser indlægget igen :)

   Slet
 8. Tillykke. Jeg opfylder nok ikke kravene, for jeg kan ikke udpege ét bestemt indlæg - nyder alle dine have-/drivhusindlæg.
  Hvis jeg alligevel er heldig at vinde, så foretrækker jeg bogen, da jeg ikke har mulighed for at komme afsted.

  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Louise Brøchner7. april 2016 kl. 12.29

  Kære Susan

  Jeg er rimelig ny her i blogger verdenen men har tabt mit hjerte til naturen, skoven og min have som ligger midt i alt dét. Jeg har mange drømme om hvad min have med tiden skal blive til og drømmer også om eget hjemmebygget "Pippi" drivhus og tilhørende blog for at dele alt med Jer som har inspireret mig så meget allerede. Af dine indlæg vælger jeg dit aller første som du har linket til i dette indlæg. Jeg fornemmer virkelig din spænding og glæde ved at tage skridtet og jeg står forhåbentlig samme sted til næste sommer med nyfødt blog og drivhus drømme. Skulle jeg vinde, vil jeg ønske mig bogen da jeg kan se den bl.a. indeholder gode råd til at bygge eget drivhus. Tak for smukke billeder og skøn inspiration - ser frem til meget mere!
  Mange hilsner Louise

  SvarSlet
 10. Hej Susan!
  Så kunne jeg være her;-) Hip hip hurra og Stort TILLYKKE med din 5 års fødselsdag, det er altså utroligt hvor hurtigt 5 år kan gå.
  Jeg glæder mig stort, til fortsat at følge dig. Dine indlæg er altid så velskrevet-positive og med SMUKKE billeder, også giver du også lidt af dig selv, det kan jeg godt li:-)
  Jeg er jo ikke så flittig med kommentarerne, men jeres Islands tur fangede mig mere end noget andet, måske fordi det var så anderledes og nyt at opleve det hele på så "tæt" hold, utrolig spændende at få alle de postkort, at se landskabet og nordlyset, ja det var en fantastisk tur du delte med os, endnu engang tak for det!
  Ha en skøn dag
  Med hilsner og kram Anette

  SvarSlet
 11. Kære Susan
  Først et kæmpe tillykke med "fødselsdagen" gad vide hvor mange indlæg du har skrevet og jeg læst.
  En mega svær opgave at finde det bedste, nærmest umuligt. Skal jeg huske tilbage er det dog især dine opslag om Tante Grøn`s have der huskes med glæde, nok fordi du evnet at skrive gribende og lige netop så man kan fornemme hvordan det er at være der selv.
  Det er nok især din dejlige uhøjtidlige stil og ikke mindst fantastiske stemningsbilleder af stort og småt der altid gør at det er "værd" at slå et smut forbi din blog.
  De bedste havehilsner
  Lene

  SvarSlet
 12. Tillykke med de (første) 5 år på bloggen - jeg var lige et smut herinde i går - og må også vende tilbage med et mere fyldigt svar, for jeg kan lige i aften ikke udpege et yndlingsindlæg. Jeg er vild med din skrivestil og dine lækre billeder og uanset om du skriver om haven, ture ud af huset, hunde eller Island - så har du mig med.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med de 5 år til bloggen.
  Jeg elsker dit drivhus og hvor smukt det er indrettet. Tak for inspiration og glæder mig til flere smukke billeder på din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan.Også et stort tillykke med de 5 år på bloggen fra mig..........har selv lige været 4 år herinde.
   Nyder altid dine skønne indlæg og dit smukke orangeri.
   Jeg er vild med dit indlæg fra Tante Grøns vidunderlige have........og vi mødtes jo også deroppe for et par år siden.Dit indlæg er fra d.13/5-2013.Håber meget at jeg kommer derop igen i år.
   Vil meget gerne have billetter til Ledreborg hvis jeg er så heldig at vinde.
   Knus Jette

   Slet
 14. Kære Susan.
  Et stort tillykke med den flotte blogfødselsdag. Nu har jeg jo ikke fulgt dig fra den spæde start, men lige side jeg fandt din blog er jeg blevet inspireret og betaget af dine flotte indlæg og skønne billeder.
  Du er et helt specielt varmhjertet og åbent menneske, som der ikke findes mange af, og at tilbringe tid med dig og din fantastiske familie har været en stor fornøjelse for os.
  At skulle vælge et blogindlæg over det andet ville for mig være helt umuligt. Derfor vil jeg fremhæve din "fane" med hæklede hundesenge, som værende det aller bedste. Endnu et eksempel på at hjertet hos dig, sidder på rette sted.
  Tak for dig.
  Knus og Kram fra Heike

  SvarSlet
 15. et stort tillykke
  det er svært at vælge, men jeg er vild med dine indlæg om tante Grøn, Orangeriet og ikke mindst hundesengene. det er billederne, der for mig har betydning. det får mig til at glæde mig til sommeren og alt det grønne.
  jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i messen
  jane z

  SvarSlet
 16. TILLYKKE TILLYKKE
  og du har så mange skønne indlæg, men jeg sidder og drømmer når det er dit indlæg "December 2012" Mit hjem er mit slot ... så hyggeligt
  Jeg kommer helt sikkert på messen, så jeg vil rigtig gerne vinde bogen om drivhus, da jeg er ny med drivhuse
  TAK for al din inspiration
  God weekend
  Annette

  SvarSlet
 17. Tillykke og TAK, fordi du deler så meget spændende med os :-) at vælge er da helt umuligt, for der er så mange skønne indlæg, men det Din søde mand og du delte med os, fra din fødselsdag tilbage i januar på Island, hold da helt magle..
  . Dit nye kamera blev da godt nok udsat for NORDLYS!
  Så flotte billeder deroppe fra, tak for kaffe, siger jeg bare... En bog kunne være dejlig, rigtig dejlig weekend til dig, manden og hundene. VH Carina

  SvarSlet
 18. Kære Susan, lidt forsinket men et meget stort tillykke med dit jubilæum. Jeg har først opdaget din blog for et par år siden, desværre, men jeg har slugt hvert et billede og hver en sætning du har delt med os på denne skønne side lige siden. Jeg har skrevet det tidligere, jeg synes din blog er helt fantastisk, jeg er vild med din indretnings stil, haven, orangeriet og ikke mindst jeres dejlige hunde. Du har en fantastisk evne til at formulere dig og jeg synes næsten jeg kender dig selv om vi aldrig har mødtes. At i så delte hele jeres ferie fra Island med os alle var helt storslået, følte næsten jeg var der selv. I tager nogle fantastiske billeder. Det har været et af mine yndlings indslag, kunne næsten ikke vente til der kom nye billeder næste dag. Min mand og jeg overtager muligvis mit barndomshjem om et par år, ikke noget særligt men en 70'er villa i dejlig natur lidt ude på landet. Her er der dejlige havemuligheder og plads til et orangeri som vi ønsker os meget. Kunne tænke mig at starte en blog til den tid og følge den proces hvor en bolig og have ændres til ens egen stil. Til den tid får vi brug for dit indlæg om opstart af orangeri som er meget brugbart, derfor ønsker jeg mig da drivhus bogen hvis jeg skulle være så heldig. Glæder mig til fortsat at følge med i jeres liv. Mvh Birigth.

  SvarSlet
 19. Jeg holder meget af dette indlæg, http://mylovinggarden.blogspot.dk/2015/03/haven-er-lysegrn-ligesom-habet.html, som faktisk var det der lokkede mig til som fast læser. Jeg elsker billederne som lover at "lige om lidt sker magien".

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 20. Hej Susan
  Hjertelig tillykke med de fem år på bloggen. Det er altid en fornøjelse at læse dine indlæg og meget inspirerende! Og derfor er det også et inspirerende indlæg fra d.2 oktober 2013 som jeg vil henvise til. Da I lavede nyt bed med kastanjehegn omkring.
  Hvilket medførte at jeg ikke kunne glemme det igen og efterfølgende selv har fået kastanjehegn i vores egen have. To steder! :D
  Jeg synes at det er noget så charmerende og jeg glæder mig dagligt over det. Så tak for inspirationen :)
  Mange forårshilsner Vibeke

  SvarSlet
 21. Kære Susan.
  Et meget forsinket tillykke med din blog-fødselsdag. Jeg husker ikke hvor længe jeg har fulgt dig, men det er længe og jeg nyder det meget.
  I er de dejligste kærlige mennesker, du og Jesper, og derfor bliver mit yndlings- indlæg det fra Jeres sidste aften på Island, d. 4/2 2016 " De sidste dage på vores ferie---med VILDT vejr."
  Det viser rigtig Jeres fantastiske evne til at vende tingene til noget positivt og få alt det bedste ud af alting.
  Hvis jeg vinder, vil jeg blive meget glad for bogen om drivhuset, da vi ikke har mulighed for at tage til Messe.
  De kærligste tanker til dig og din "søde mand" fra Eliane

  SvarSlet
 22. Tillykke med de 5 år på bloggen! Jeg er desværre ikke så god til, at få skrevet en kommentar, men jeg nyder dine fantastiske billeder, der altid er så stemningsfulde!
  Jeg synes det er utroligt svært at vælge mellem dine mange indlæg, men jeg har valgt:
  http://mylovinggarden.blogspot.dk/2014/08/sikke-en-dejlig-dag.html
  da det minder om et fantastisk besøg i jeres skønne have, som jeg er så heldig, at have oplevet begge gange, I har holdt åben have. Jeg håber I får overskud til det igen, for så vil jeg gøre alt for at opleve dette haveparadis påny. Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg blive meget glad for drivhus bogen.
  Mvh. Lone fra Silkeborg
  PS har også lige hentet mine bestilte dahlia ved korsbakke.

  SvarSlet
 23. Dorte Paasch Pedersen Vejen13. april 2016 kl. 08.33

  Hej Susan
  Jeg har besøgt en del åbne haver, og det er nok din som inspirerer mig allermest i arbejdet med at anlægge min egen drømmehave. Så jeg nyder at følge din blog. Især de flotte og stemningsfyldte fotos. Da jeg skulle have en havearkitekt til at tegne en haveplan sendte jeg hende forskellige billeder fra din blog, for at vise, hvad jeg gik efter, især dine billeder under "Min Have" fra juli og august 2013 fremhævede jeg meget.

  Hvis jeg skal vælge enkelte favoritindlæg (blandt mange) så må de blive det/dem om veninderne i de store balkjoler og prinsesse sweet pea mv. De var bare så søde og hyggelige. De er fra 25. august og 7. september 2014.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg helst have bogen, da jeg desværre ikke selv kan komme til messen.

  De bedste hilser
  Dorte Paasch Pedersen Vejen

  SvarSlet
 24. Tillykke! Sikke en udvikling på din blog. Jeg må sige at jeg for 3-4 år siden startede med at læse med og dengang var det dit drivhus der blæste mig omkuld. Det var absolut mest spændende for mig at læse om. Siden er det sket meget, jeg selv har fået orangeri og nu nyder jeg bare at læse om livets gang i haven. Hvis jeg skulle vinde, så vil jeg ønske mig bogen da jeg desværre ikke har mulighed for at komme på livsstils messen, da den ligger for langt væk.

  Nu nupper du lige 5 år til, ik?

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
 25. Kære Susan.
  Hvor er det svært at vælge et bestemt indlæg, jeg synes bedst om.... Skal det være jeres skønne julehjem, eller noget fra orangeriet eller måske turen til Island med det dejlige foto af dit spejlbillede i vinduet? Eller alle de herlige foto af hunde i fri dressur i haven. Som have og hundeejer vælger jeg dit rørende indlæg om at miste noget så dyrebart som en lille ny hvalp.
  Det gik lige til hjertet på mig.
  Mange hilsner til hunde og søde mand
  Gerd Zacho.
  PS. Skulle jeg være heldig, vil det være en drøm at komme på Ledreborg livstilsmesse.

  SvarSlet
 26. Uh.. Svært :-) jeg nyder dine rigtig flotte billeder og blev meget inspireret da du lavede et nyt bed med kastanjehegn rundt om. Jeg var tilbage flere gange for at kigge. Med venlig hilsen Ane Kathrine Thorgård ( jeg vil helst vinde bogen :-)

  SvarSlet
 27. tillykke :) Jeg er rigtig glad for alle indlæg om indretning, du har en skøn stil. Skulle jeg være heldig at vinde, vil jeg gerne vinde billetterne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.