tag:blogger.com,1999:blog-7097490936955389643.post4917927612666823800..comments2023-10-26T15:52:31.980+02:00Comments on My loving home and garden: En glimrende høstSusan Duruphttp://www.blogger.com/profile/01092600078391400625noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7097490936955389643.post-23840757985000371692016-10-10T13:49:06.518+02:002016-10-10T13:49:06.518+02:00Fantastisk med nogle flotte billeder! Skal et af d...Fantastisk med nogle flotte billeder! Skal et af disse (måske nogle blomster i stedet?) ikke med i FlowerAwards? 10.000 kroner (gavekort) i præmiepuljen!<br /><br />Se her: <a href="https://2016.flowerawards.dk" rel="nofollow">FlowerAwards2016</a>Simon Hansenhttps://www.bloomit.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7097490936955389643.post-42193449162752648442016-10-08T19:44:37.514+02:002016-10-08T19:44:37.514+02:00Sikke nogen skønne billeder - de er da lige til at...Sikke nogen skønne billeder - de er da lige til at spise! Opskrifter gør jeg det ikke i, men skønt ser det ud!Fredehttps://www.blogger.com/profile/03177888494646565537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7097490936955389643.post-66634824354950235622016-10-08T19:01:01.060+02:002016-10-08T19:01:01.060+02:00Mums siger jeg bare :-)
Sikke mange gode ideer......Mums siger jeg bare :-) <br />Sikke mange gode ideer... jeg må lige se nærmere på nogle opskrifter, for en lækker dessert i vinteren som får tankerne til at svæve tilbage til en skøn sommer vil da være himmelsk.<br />TUSIND tak for gode ideer og indput - og dejligt du fandt herind på trods af den mangle blogrulle i systemet lige pt. <br />KNUS Susan Susan Duruphttps://www.blogger.com/profile/01092600078391400625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7097490936955389643.post-46254291929373141552016-10-08T18:54:10.333+02:002016-10-08T18:54:10.333+02:00Man kan jo lave de vidunderligste desserter med pæ...Man kan jo lave de vidunderligste desserter med pærer - fx pærer pocherede i sirup med saffran, pærer pocherede i rødvin eller hvidvin, siruppocherede pærer med chocoladesauce, pæresorbet (og hvis det skal være rigtig fint, kan man dele pæren, udhule den lidt, fylde hulningerne med sorbet og samle pæren igen. Endelig er der à la Mormor, dvs hyldebærsuppe m pære. Desuden går friske pærer rigtig godt sammen med nødder og blåskimmelost samt kvæde- eller pommeransmarmelade som efterret, og for resten er pærer og brombær vældig gode sammen med vildt (rådyrnoisetter fx).<br />Bon appétit - jeg er rigtig misundelig. De gange, jeg har forsøgt at dyrke pærer, er<br />de altid blevet syg.<br />Jytte<br />www.danishknitdesign.com Anonymousnoreply@blogger.com